.

Виж резултатите на анкетата: Как гледате на гаджето, като на татко или като авантюра?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • татко

54 62,07%
  • авантюра

33 37,93%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    преди година беше авантюра..в момента е човека на който мога да разчитам за всичко..и който е до мен .. а за татко още му е много рано след около 5 години може,но на този етап не мисля да имаме деца

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като авантюра беше преди 6 години,когато започна всичко
    В последствие нещата се задълбочиха,но поради ред причини не се събрахме ...
    Сега,когато е до мен,гледам на него преди всичко като приятел,който би убил заради мен ... Той е човека,с когото се очертава да е най-дългата ми връзка (най-вече след като знам,през колко премеждия минахме през тези 6 години ...) ... Човека,който ми показа за първи път какво е любовта и който ме научи да обичам Като баща на моите деца не съм си го представяла - рано ни е още (не искам да съм поредната "млада мама",родила преди 25 год.) За сметка на това знам,колко много обича децата и как му светват очичките,когато си играе с двамата си братовчеди ... Става по-голямо дете и от тях И съм сигурна,че ще бъде страхотен баща (било то на моите или на нечии други деца)

Извод:В момента гледам на него като нещо ПОВЕЧЕ от "авантюра" и нещо по-малко от "татко на децата ми"

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Като на любовник, приятел и баща Всеки път като го гледам как си играе с дечица ми става едно хууууууубаво! Сигурна съм, че ще е страхотен баща !
    +1

На всеки,с който съм била,тайничко,с едно око съм поглеждала като на баща...Независимо колко мънички сме били
    С повечето бивши поддържаме добри отношения,с един даже така се сгаджосахме много отдавна-ти ще си футболист,а аз мажоретка и после ще си живеем заедно и т.н.т.
    На настоящия не гледам по нито един от двата начина,може би след многобройните раздели и събирания (може и да сте чели темата в "Любов" ) ми е малко разклатена вярата в общото бъдеще...
    Но времето ще покаже...иначе той като баща ще има много да учи,определено...понякога като го гледам със животните е по-добър отколкото с хората Но има малка братовчедка,с която много добре се справя...та не знам.. някъв странен ми е... Времето ще покаже

Мега фен
    Град
    Earth...
    аз да не съм гей бе

Приятеля ми ще е много добър баща и определено много би ми помагал с бебета и домакинска работа.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не мога да отговоря на този въпрос - незнам

още ни е рано да му гледам като на татко

Град
    MoHTaHa
    Виждам го като най-добрият ми приятел,като мъжът до мен след години,като бащата на децата ми,като любовник...Той е всичко за мен!

Град
    [На Метри От Земята]
    Не е като авантюра, но не и като тати все пак малки сме още :P
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си