- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Как гледате на гаджето, като на татко или като авантюра?
преди година беше авантюра..в момента е човека на който мога да разчитам за всичко..и който е до мен .. а за татко още му е много ранослед около 5 години може,но на този етап не мисля да имаме деца
Като авантюра беше преди 6 години,когато започна всичко![]()
В последствие нещата се задълбочиха,но поради ред причини не се събрахме ...
Сега,когато е до мен,гледам на него преди всичко като приятел,който би убил заради мен ... Той е човека,с когото се очертава да е най-дългата ми връзка (най-вече след като знам,през колко премеждия минахме през тези 6 години ...) ... Човека,който ми показа за първи път какво е любовта и който ме научи да обичамКато баща на моите деца не съм си го представяла - рано ни е още
(не искам да съм поредната "млада мама",родила преди 25 год.) За сметка на това знам,колко много обича децата и как му светват очичките,когато си играе с двамата си братовчеди ... Става по-голямо дете и от тях
И съм сигурна,че ще бъде страхотен баща (било то на моите или на нечии други деца)
Извод:В момента гледам на него като нещо ПОВЕЧЕ от "авантюра" и нещо по-малко от "татко на децата ми"![]()
На всеки,с който съм била,тайничко,с едно око съм поглеждала като на баща...Независимо колко мънички сме били![]()
С повечето бивши поддържаме добри отношения,с един даже така се сгаджосахме много отдавна-ти ще си футболист,а аз мажоретка и после ще си живеем заедно и т.н.т.![]()
![]()
![]()
На настоящия не гледам по нито един от двата начина,може би след многобройните раздели и събирания (може и да сте чели темата в "Любов" ) ми е малко разклатена вярата в общото бъдеще...
Но времето ще покаже...иначе той като баща ще има много да учи,определено...понякога като го гледам със животните е по-добър отколкото с хоратаНо има малка братовчедка,с която много добре се справя...та не знам.. някъв странен ми е... Времето ще покаже
![]()
аз да не съм гей бе
още ни е рано да му гледам като на татко![]()
Не е като авантюра, но не и като тативсе пак малки сме още :P
Просто аз