.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Венерическа болест? Помогнете ми!

дртхйц нйръ

Голям фен Аватара на beb4yy
    инфекция, гъбички

hottie
    Guest
    Стига само с тези гъбички.Не всичко е гъбички.

-Течение имаш ли? Цвят?Консистенция?
    -Предпазвахте ли се с презерватив?

При всички положения ние не можем да ти дадем диагноза, най-малкото не сме лекари така че само може да стискаме палци всичко да мине добре и не забравяй да подложиш партньора ти също на лечение иначе само ще си го предавате!

лол... интересно място да се забавляваш...

А мацката с въпроса по-добре не търси мнение, чуй какво ще каже гинеколога, че можем много да те изплашим с коментари

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ами то предпазните средства не са измислени само за украса и за да си дават хората парите!!! Аман от тъпи путки!!! И сега - съвет...съвета е - на лекар и другия път мисли
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Стига само с тези гъбички.Не всичко е гъбички.

-Течение имаш ли? Цвят?Консистенция?
    -Предпазвахте ли се с презерватив?

При всички положения ние не можем да ти дадем диагноза, най-малкото не сме лекари така че само може да стискаме палци всичко да мине добре и не забравяй да подложиш партньора ти също на лечение иначе само ще си го предавате!
    mojem samo da gadaem kvo e ili nai mnogo da nalu4kane

Мега фен Аватара на Rofl4e
    За тва хората са създали презервативите!

Не всяка една винерическа болест се нарича "гъбички"
    Ходи мацка на лекар най-добре, защото тука всички сме едни лекъри, където такава диагноза можем да ти дадем , че направо...... ще те отпишем... :P
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

q po dobre da otide na ekstasens
    spoko za vsqka bolka si ima lek taka 4e nqma ni6to stra6no. a tova s ekstrasensa e samo bazik. nai dobre e da otide6 na gunekolkog.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Венерическа болест? Помогнете ми!

Цитирай Първоначално написано от some_on3
    Здравейте, имам голяма нужда от вашата помощ.
    Ще започна от това, че до скоро имах един партньор, но преди 4-5 дни бях с друг и всичко беше наред... до 2рия ден след секса. Появиха ми се болка и парене при ориниране, някакви бели петънца на входа на влагалището.Имам страшни болки, дори и когато се движа.Правих вагинални промивки,и не ми мина.Утре ще ходя на гинеколог, но искам да ви попитам дали някой знае какво е това, моля хора с опит да ми пишат. ЗНам, че трябва да отида на гинеколог И ЩЕ ОТИДА, но съм мн уплашена и искам някакво мнение!
    Чакам вашите отговори!

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    описаната клинична картина говори за ИНФЕКЦИОЗЕН причинител на проблем /латентен период, клиника/.

няма от какво да се плашиш - след като правиш незащитен секс с нов полов партьор, това следва да бъде очаквано а не изненада!

никога не успях да разбера толкова ли са скъпи добрите Гумички продавани навсякъде?

е сега ще разберете, че някой лекарствени средства са прекалено скъпи

Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    хванала си гъбички..може да са печурки и се никнат. няма спасение
    ЩЕ СЕ ГРЪМНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    хах т'ва не е венерическа болес не се си сещаш че при небезопасен секс може да получиш цистит защо секи казва гъбички или венерическа болест за гъбички тре'а да има подходящи условия а за венерическа болест при всички положения трябва да или обрив или повече симптоми залагам на цистита

Мега фен Аватара на Rofl4e
    кво стана като отиде на лекара?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си