- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета ...
Как предразполагате едно момиче към секс?![]()
HONDA - The Power Of Dreams
С бой и сръбско![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
sus dumi i sus 4ara posle ve4e idvata lubovnata igra ot koqto trqbva da q vuzbudi6 do takava stepen 4e tq sama da pojelae da produljim natatuk...
![]()
любовна игра до толкова че кръвта й да кипи и вече да не издържа ... правил съм го много пъти и просто ми харесва когато "полудяват"![]()
Грешката на повечето момчета ( и не само на тях ) е, че разчитат на това, което могат и най-вече изтъкват най-хубавите се неща, и прилагат най-модерните си номера. Проблемът е, че това е еднотипно и тук е разковничето. Всеки човек и индивидуален сам по себе си и еднаквият подход към всички има успеваемост може би към 30% ако сравняваме хората по много критерии на съвременния живот и възраст. Най-добрият вариант е човек да бъде опознат колкото се може повече и тогава да се действа конкретно подходящо за неговата персона. Пример за себе си ще дам, че ако момиче ме погали косата ще види секс през крив макарон. На много им харесва - на мен не!
Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!
http://www.teenproblem.net/teenid/Crush
мии мен лично да се гушкаме и да се целуваме гъдилкаме боричкаме(НЕ КЕЧ)напраоооо ме изкарва извън строя...
![]()
Ами започвам от далеч - още преди да се докоснем с поглед, със стоиката си и подсказвам. После се пеминава към всичко което в момента ти хрумне за любовната игра. В каквато последователност ти дойде на акъла за да е различно всеки път. И така до края
Първоначално написано от ubuntu
![]()
Не съм момче, за това ще кажа на мен какво ми харесва.Целувки, галене на разни места =))), френска . . това е общо взето =)
Ритам я в главата и й крещя "Мри в сол!"
Първоначално написано от Brei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
А ти си некрофил... разбирам.Първоначално написано от Brei
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Само това ли са момчетата във форума?![]()
HONDA - The Power Of Dreams
Ами целувки,целувки по връта,гърдите и вобще тялото...орална любов и продължавам до момента в който знам че тя ме желае и няма търпение за това![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
за мене също е галенето от зад по косата малее.... побърквам се еи....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малко сръбско
S vuobrajenieПървоначално написано от Lovebaby
![]()
Първоначално написано от Mr_Crowley
xaxaПървоначално написано от Brei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!