- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли е това?!
Да, колко истина има в тези думи. Аз например като стна от компютъра и се превръщам в зелен слузест караконджул.Първоначално написано от Rofl4e
И разбира се - като всеки уважаващ себе си караконджул обичам да ям котки. Ооо, много обичам. Най-вече сиамски(тихо
просто са ми слабост). Обаче когато съм на компютъра, аз съм си съвсем нормален. Казвам "Обичам котки" и хората го възприемат по нормален начин. Казват си "А, той харесва котки...". И те са прави и аз съм прав. Аз си ги обичам. С лук, с картофки. Абе - всякак като се замисля
![]()
Същото е и като кажа "позеленях от яд". Ами аз съм си зелен. Никой не ме е питал за цвета на слузта ми(е, и как да се досетят да ме питат за това...). Същото е и със "разтичам се от кеф". Е, мога и да кажа "Вискозитета на слузта ми намаля и в момента капе по пода, в резултат на удоволствието което изпитвам...", но пък ми се струва по-дървено. Мисля да не изпадам в подробности...
Схванахте, нали?
ПП. Главоболието ме остави намира и в момента мисълта ми лети бебеДръж я, дръж я... да не излети съвсем. А, ето, хванах я...
Само спокойно [-o<
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!