.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Притеснявате ли се от...???

Притеснявате ли се от това, че имате проблеми по кожата на лицето? Това би ли могло да бъде причина да не излизате, да се депресирате? Или пък не? Не ви пука и не обръщате внимание? Задавам този въпрос, защото аз много се притеснявам и често си провалям хубавите планове заради това. Все си мисля, че хората около мене забелязват тия неща и кой знае какво си мислят. Пък и не само заради това, но и аз не се чувствам приятно така. Е вие сте .

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Re: Притеснявате ли се от...???

Цитирай Първоначално написано от vaLq_14
    Притеснявате ли се от това, че имате проблеми по кожата на лицето? Това би ли могло да бъде причина да не излизате, да се депресирате? Или пък не? Не ви пука и не обръщате внимание? Задавам този въпрос, защото аз много се притеснявам и често си провалям хубавите планове заради това. Все си мисля, че хората около мене забелязват тия неща и кой знае какво си мислят. Пък и не само заради това, но и аз не се чувствам приятно така. Е вие сте .
    Ами хората го забелязват винаги, но не винаги това е проблем.. Аз не се притеснявам от това.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Аз не се притеснявам, не винаги хората ги забелязват. Това не е причина да не излизам

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз по принцип нямам никакви проблеми с кожата - нито пъпки, нито нищо.Ужасно чисто ми е лицето и преди цикъл може да ми излезнат 1-2 и аз си мисля, че всички ще ме гледат едва ли не, но на мен лично хора с пъпки не ми правят впечатление...не им гледам в пъпките...не мисля, че е причина за притеснение, още по - малко за депресии - прекалено нормално е.

Нормално е! Почти всеки втори има проблемна кожа и все пак това не трябва да се оставя така ,а просто да се полагат повечко грижи! =]

да.. особено срам ме е като не съм избръснат..ходя си като Поп..

не се притеснявам то си е човещинка, по някоя и др. пъпка..а и в моя мръсен град..
    Вокално-инструментален фолклорно-алтернативен растафарияно-пънкарски ансамбъл Кю-тире-чек пожелава Весели Празници и Щастлива Нова Година !!!!

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Не не се притеснявам, не мисля че има смисъл това да ми проваля излизаниятя или нещо такова. А и не съм единствената, нормално е човек да има проблемна кожа понякога....

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Боооже.Моята кожа принципно е непоправимо проблемна и ако тряаше да се депресирам и да не излизам щях да съм си теглила куршумаОбщо взето ако няма огледалце наблизо не мисля за това.Виж ако се появи се сдухвам за мъничко и бързо забравям

Аз не се притеснявам толкова от пъпчици, кокото от обриви по лицето си.Лицето ми става на петна, кожата ми се лющи и пада на парцали.И тогава се депресирам, да.Много.И за инфо тоя проблем става поне веджъж на 2 седмици.

оу аз преди 1 година имах ужасна кожа на лицето ... ама не ми пукаше особено нз защо... просто започнах да си мия лицето с измиващ гел и за около 1 година лицето ми се изчисти ....а не съм се замисляла хората как ме гледат все пак това е 1 възраст в която 1 ден си с 4иста кожа а на другия..... така че спокойно и горе главата

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Боооже.Моята кожа принципно е непоправимо проблемна и ако тряаше да се депресирам и да не излизам щях да съм си теглила куршумаОбщо взето ако няма огледалце наблизо не мисля за това.Виж ако се появи се сдухвам за мъничко и бързо забравям
    абсолютно

Няма хора без пъпки! дори и малко,но все пак...демек всички не трябва да излизат иначе съм се притеснявала,примерно ако съм излязла с някое момче...но бързо преминава
    Everyday seven takes of the same old scheme
    Seems we're bound by the laws of the same routine
    Gotta talk to you now fore we go to sleep
    But will we sleep once I tell you its hurting me
    http://prize.bg/cvetincence
    http://www.jivotno.com/pisencee

Аз пък съм виждала пък момичета без нито една точица на лицето, ПЪК !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Аз пък съм виждала пък момичета без нито една точица на лицето, ПЪК !
    И момчета...

Голям фен
    Нямам проблеми с кожата на лицето си.И на мен преди цикъл ми се появява някоя и друга пъпчица,ама не ми пука особено,защото изчезва много бързо.И най-гадната пъпка на света не може да ме депресира

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Не е вярно, че хората винаги забелязват. Аз например гелдам като цяло излъчването и стила, кожата ми прави впечатление ако наистина е нещо фрапиращо, но при всички положения това не е никак важно!!!

Аз лично имам притеснения от време на време, като ми излезне някоя кофти пъпка на кофти място...НО да се крия заради това...? Така или иначе ще се скрие след известно време, но пък някъде другаде ще се появи нова...какъв е смисълът да се комплексирам заради някакви си пъпки!!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Аз пък мисля, че пъпките са полезни за каляване на нервите.Дори понякога си викам : "Ебааааси яката пъпка, брато!"

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми кожата не ми е идеално гладка, имам си пъпчици, но са миниатюрни и не си личат много много, пък и ако си сложа пудра, нито личи че съм с пудра, нито че имам пъпки . Преди имах доста пъпки, ама с течение на времето намаляваха и намаляваха, пък и един лосион много ми помага - съвсем обикновен, приготвен от аптеката, незнам къде и как ги правят, но помага. По темата, преди се чувствах гадно, не че бях най-пъпчивата, но все пак...Имам една приятелка със сериозен проблем и тя много се притеснява, вече не знам какво да и кажа, да не се стресира от тъпите пъпки, лошото при нея е че нищо, абсолютно нищо не и помага, а пъпките са и гадни и червени. Освен времето, друг толкова добър лечител на пъпки не знам дали има Забелязват се пъпките, но това не значи че те ти изграждат целия имидж. И да имаш пъпки, и да нямаш, важно е какво имаш в главата все пак.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Това изобщо не може да ме спре да изляза.А за депресия не си и помислям

Най-малкия проблем ми е...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

честно казано не ми пука

Нямам такъф проблем.Имам съвсем малки (почти незабележими) пъпчици .. ии пудрата ми помага .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    честно казано не ми пука
    +1
    а и по-добре малко пъпчици,отколкото бръчки...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

да, ама чак пък да се депресирам и да не излизам ..
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Нямам такъф проблем.Имам съвсем малки (почти незабележими) пъпчици .. ии пудрата ми помага .
    и аз съм тъй ама 1-2 пъти в месеца ми излиза по 1 гадна ама след 2 дена я няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си