- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Притеснявате ли се от...???
Притеснявате ли се от това, че имате проблеми по кожата на лицето? Това би ли могло да бъде причина да не излизате, да се депресирате? Или пък не? Не ви пука и не обръщате внимание? Задавам този въпрос, защото аз много се притеснявам и често си провалям хубавите планове заради това. Все си мисля, че хората около мене забелязват тия неща и кой знае какво си мислят.Пък и не само заради това, но и аз не се чувствам приятно така. Е вие сте .
Аз не се притеснявам, не винаги хората ги забелязват. Това не е причина да не излизам![]()
Аз по принцип нямам никакви проблеми с кожата - нито пъпки, нито нищо.Ужасно чисто ми е лицето и преди цикъл може да ми излезнат 1-2 и аз си мисля, че всички ще ме гледат едва ли не, но на мен лично хора с пъпки не ми правят впечатление...не им гледам в пъпките...не мисля, че е причина за притеснение, още по - малко за депресии - прекалено нормално е.
Нормално е! Почти всеки втори има проблемна кожа и все пак това не трябва да се оставя така ,а просто да се полагат повечко грижи! =]
Не не се притеснявам, не мисля че има смисъл това да ми проваля излизаниятя или нещо такова. А и не съм единствената, нормално е човек да има проблемна кожа понякога....
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Боооже.Моята кожа принципно е непоправимо проблемна и ако тряаше да се депресирам и да не излизам щях да съм си теглила куршумаОбщо взето ако няма огледалце наблизо не мисля за това.Виж ако се появи се сдухвам за мъничко и бързо забравям
![]()
Аз не се притеснявам толкова от пъпчици, кокото от обриви по лицето си.Лицето ми става на петна, кожата ми се лющи и пада на парцали.И тогава се депресирам, да.Много.И за инфо тоя проблем става поне веджъж на 2 седмици.![]()
оу аз преди 1 година имах ужасна кожа на лицето ... ама не ми пукаше особено нз защо... просто започнах да си мия лицето с измиващ гел и за около 1 година лицето ми се изчисти ....а не съм се замисляла хората как ме гледат все пак това е 1 възраст в която 1 ден си с 4иста кожа а на другия..... така че спокойно и горе главата
абсолютноПървоначално написано от Jamalska
Няма хора без пъпки! дори и малко,но все пак...демек всички не трябва да излизатиначе съм се притеснявала,примерно ако съм излязла с някое момче...но бързо преминава
![]()
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
Аз пък съм виждала пък момичета без нито една точица на лицето, ПЪК !
И момчета...Първоначално написано от Syringe
Нямам проблеми с кожата на лицето си.И на мен преди цикъл ми се появява някоя и друга пъпчица,ама не ми пука особено,защото изчезва много бързо.И най-гадната пъпка на света не може да ме депресира![]()
Не е вярно, че хората винаги забелязват. Аз например гелдам като цяло излъчването и стила, кожата ми прави впечатление ако наистина е нещо фрапиращо, но при всички положения това не е никак важно!!!
Аз лично имам притеснения от време на време, като ми излезне някоя кофти пъпка на кофти място...НО да се крия заради това...? Така или иначе ще се скрие след известно време, но пък някъде другаде ще се появи нова...какъв е смисълът да се комплексирам заради някакви си пъпки!!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Аз пък мисля, че пъпките са полезни за каляване на нервите.Дори понякога си викам : "Ебааааси яката пъпка, брато!"
еми кожата не ми е идеално гладка, имам си пъпчици, но са миниатюрни и не си личат много много, пък и ако си сложа пудра, нито личи че съм с пудра, нито че имам пъпки. Преди имах доста пъпки, ама с течение на времето намаляваха и намаляваха, пък и един лосион много ми помага - съвсем обикновен, приготвен от аптеката, незнам къде и как ги правят, но помага. По темата, преди се чувствах гадно, не че бях най-пъпчивата, но все пак...Имам една приятелка със сериозен проблем и тя много се притеснява, вече не знам какво да и кажа, да не се стресира от тъпите пъпки, лошото при нея е че нищо, абсолютно нищо не и помага, а пъпките са и гадни и червени. Освен времето, друг толкова добър лечител на пъпки не знам дали има
Забелязват се пъпките, но това не значи че те ти изграждат целия имидж. И да имаш пъпки, и да нямаш, важно е какво имаш в главата все пак.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Това изобщо не може да ме спре да изляза.А за депресия не си и помислям![]()
Най-малкия проблем ми е...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
честно казано не ми пука![]()
Нямам такъф проблем.Имам съвсем малки (почти незабележими) пъпчици .. ии пудрата ми помага.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
+1Първоначално написано от jeni92_abc
а и по-добре малко пъпчици,отколкото бръчки...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
да, ама чак пък да се депресирам и да не излизам ..![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
и аз съм тъй ама 1-2 пъти в месеца ми излиза по 1 гадна ама след 2 дена я нямаПървоначално написано от sladka__droga
![]()