- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВЪЛЧЕВ раздвоение на личността ли има ???
Даниел Вълчев: Няма да има задължителна матура по математика
http://www.econ.bg/news/article147603.html
Вълчев поиска задължителна матура по математика
http://19min.bg/news/8/177.html
Не е казано...второто може да го е казал злия му брат близнак.Първоначално написано от cappy123
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Боже тоя копелдак ако лепне матура по математика![]()
![]()
![]()
![]()
по всичко друго,но не и това
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако има матура по математика НИКОГА няма да я взема!!!
Дано да не сложи до 2011!Ако сложи ще го убия!
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ще има задължителна матура по математика, но не тази година, а от другата година. Това не си разбрал от статиите..Първоначално написано от cappy123
![]()
Що?Първоначално написано от merediana
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Какво значение има дали има раздвоение на личността или не, важното е че е луд и някой трябва най-накрая да го свали от власт
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
Дам има едната му личност е "министър на образованието" другата друженичка на околовръсното![]()
![]()
![]()
![]()
(шегичката няма сисъл ама все пак да я има)
Йога и мъдрост
вълчев има ако вместо мозък![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Много ви е удобно да обвинявате министъра за това, че не учите по дадена дисциплина. И не, човекът няма раздвоение на личността- прочетете статиите и може и да разберете нещо!
За по- тъпите( които май са мнозинство тук): ТАЗИ година няма да има матура по математика, НО ще бъде въведена по- нататък. Аман от лигльовци!
Първоначално написано от Loshotia
Леле, вземи една пушка и изтрепи всичките
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
^ аз пушка лесно ще намеря, но да ги изкарам от Амор и ДабълВижън бая труд, усилия и пот се изисква.
Силно се надявам да е така, защото тоя тъпанар министъра ми лази по нервите вече!Първоначално написано от merediana
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
окей, признавам си, по математика нищо не знам, не ме бива...така ще си остане...![]()
дано догодина да няма, но и да има, някакси ще се напъна и дано я изкарам![]()
we give it all.
лелелеле край на образованието ми след 12 клас....Еййй ако намериш пушка мини и до мен![]()
А колкото до Вълчев...той вече е в черния списък
![]()
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
Тцъ, при математиката не е лесно. Просто не е наука, която всички разбират. И познай какво ще стане - понеже в преобладаващата част от училищата математиката се учи на доста ниско ниво, 90% от учениците ще се изръсят с по хилядарка за частни уроци.Първоначално написано от Loshotia
И не, не се развявам по цял ден по кафенета, но до тук съм за кръгла тройка по математика (десети клас съм). Да не говорим колко ще сме прецакани онази част от хората, които ще държим матура по БЕЛ, математика и трети предмет по избор, а ще кандидатстваме с нещо съвсем друго![]()
ПП: И да застрелят Вълчев, друг дръвник ще дойде на негово място.
^ И ако сме тръгнали да мрънкаме, нека и аз помрънкам: и аз ще държа матура- тази година, и какво време имам да се подготвя за нея? Никакво. А какво е матурата? Матурата е проверка върху това, което се учи в гимназията- следователно няма нужда от допълнителна подготовка- на нея просто трябва да се защитят оценките от дипломата. Каквото за всички, това и за мен- нито ме притеснява матурата, нито подготовката за нея
^ Чакай малко, ти си 12ти клас и знаеш, че ще имаш матура по БЕЛ от миналата година, нали? И още един предмет по твой избор, с който предполагам ще кандидатстваш. Значи няма проблем.
А на теория наистина не би трябвало да има нужда от допълнителна подготовка с уроци. Но само на теория.
И за какво ми е матура, при положение, че има кандидатстудентски изпити? Така или иначе хората от забутаните села и градчета, които излизат с отлична диплома и им пишат оценки по милост, ще се провалят на изпитите и пак ще останат онези, които наистина знаят нещо.
Но ако въведат задължителна матура по математика и трета матура по избор, а аз държа още 2 изпита, защото искам да кандидатствам с нещо съвсем друго, ще стане наистина забавно![]()
ПП: Преди няколко седмици спорих с класната за матурата по математика. Тя беше напълно убедена, че не могат да сложат матура на нашия випуск (2011), защото в ученическия ни картон пише точно какви предмети изучаваме, какъв профил сме и по кой предмет трябва да държим задължителна матура. На мен обаче изобщо не ми се вярва да е така.
Да. А ако на теб ти въведат матура по математика 2010 пак ще е същото.
Парадоксът тук е не трябва или не да има матури, а защо има матури.
И тоя май не знае вече кво иска
nicolepcd
Neka da ima maturi.
Dano gi napravqt 4
Абе направо по всички предмети да направят... ще бъде чудно...Първоначално написано от Mbp3eJlaH
ne vikai dqvola, 4e toku vij i tova stanalo.Първоначално написано от zloto
noooo vse pak 3 maturi na men mi se struvat dobre.