.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Град
    Е там...

за момичетата с дълги нокти

абе винаги съм се чудил как се справяте с някои дейности когато имате дълги нокти?
    темата не е ебавка!!!

благодаря за отговорите

модерирано от hottie

ami pusni si i sh vidi6 we....

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    И на мен тва ми е чудно..В смисъл едно е да са естествено дълги нокти щото свикваш с дължината им когато постепенно растат..ама ноктопластика,изведнъж от къси ставаш с дълги нокти ей тва ми е много чудно как го издържате..

След като са дали толкова пари за ноктопластика свикват с всичко.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    Инкогнито
    Мисля че ще има има
    Moderated by
    т.11
    Иначе интересен въпрос
    На мен ми е по-интерсно други работи как правят с тия нокти

Доста ''интелигентен'' въпрос задаваш...
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

hottie
    Guest
    Мен ми е интересно как държите химикалка и как пишете на компютър??

Град
    Инкогнито
    явно темате е сериозна щом модератор писа пи нея и не е заключи интересно не ви ли е страх постоянно че може да ви се счупи

Супер фен Аватара на iPurple
    Всичко си правя нормално.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мислех да я заключа ама щом и Хоти има въпроси..
    Аз от скоро съм с дълги нокти (естествени) и ми е малко странно още особено като пиша на компютъра. Ноктите ми непрекъснато се хлъзгат по клавишите
    Иначе с другите неща нямам проблеми никакви. Не ме е страх че ще се счупят защото моите са много твърди

Мега фен Аватара на SunSmile
    На мене изобщо не ми пречат и си правя абсолютно всичко. Когато са естествени, постепенно свиквам, защото те си растат по малко и не ми пречат. Не съм си правила ноктопластика никога, защото не ми е нужна. Сигурно след ноктопластика от къси с дълги нокти е малко трудно да се свикне, но сигурно не е невъзможно
    когато пиша на компютъра много клопат, но на мен това не ми пречи. А химикалката... ако е много тънка ми е наудобно, но аз пиша с по - дебели и не ми пречи
    Ето снимка на моите нокти преди няколко седмици. Сега съм ги намалила наполовина, защото ми пречеха да играя баскетбол и ме беше страх да не обърна някой нокът

http://prikachi.com/files/597056e.jpg

Moderated by slun4ice
    т.5 от правилника
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

SunSmile защо не ги оформиш?

hottie
    Guest
    Ами малко тъпо е зададен въпроса, но е интересно

Добре аз съм виждала момичета с нечовешки дълги нокти като дракула, супер грозни и на всичкото отгоре накрая с пирсинг на нокътя !!!!

Супер фен Аватара на galu6a
    аз един път бях си сложила просто искуствени и ми пеше много странно за всичко ,коети пипам, а дългите аз по пронцип винаги съм имала дълги нокти и се свиква,даже и по трудно като от веднъж ги изрежеш и се чуствам мв гадно
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Инкогнито
    ето въпроса който го интересуват всички мъже :
    Цитирай Първоначално написано от Spamer
    Тези нокти пречатливи да се пипате там (долу, в смисъл да се заиграете) ?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз от доста време съм с много дълги нокти и нямам проблем с това-не ми пречат по никакъв начин,то се свиква с дължината и така
    А иначе не си давам кой знае какъв зор-просто си ги пускам и те си растат е от време на време ако трябва ги пооформям и им слагам заздравител.Вярно е,че по едно време като стана прекалено дълги е доста неудобно държането на химикалката и писането по клавиатурата и точно затва ги изрязвам до долу и колко е по-различно и удобно

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Имах доста дългички естествени нокти преди , и наистина малко е неудобно за някои неща - по клавиатурата пиша с нокти , не мога да си закопчая копчетата на ризата , връзвам си обувките с 300 зора Зарязах я тая работа с ноктите , сега пак имам , но са прилични и не ми пречат
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    ето въпроса който го интересуват всички мъже :
    Цитирай Първоначално написано от Spamer
    Тези нокти пречатливи да се пипате там (долу, в смисъл да се заиграете) ?
    Истината е че да , пречат донякъде

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Истината е че да , пречат донякъде
    До къде В смисъл немогат да влезнат пръстите ли или драскат или незнам какво си Ето това е смислена тема

Град
    Wonderland
    Аз пък не харесвам дълги нокти,прекалено много спортувам и съм супер дейна личност-луда съм на тема чистота,та това не ми позволява да си пусна нокти.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ами малко тъпо е зададен въпроса, но е интересно

Добре аз съм виждала момичета с нечовешки дълги нокти като дракула, супер грозни и на всичкото отгоре накрая с пирсинг на нокътя !!!!
    Последното е ужасно.
    На мен пък никога не са ми пречели дългите нокти. В момента пиша с участието на ноктите си до известна степен, скоро ще започна само с нокти. Държа химикалка нормално, общо взето навремето бях свикнала да правя почти всичко с нокти. И когато счупих този на палеца (сефте...) и трябваше да изрежа всички, вярвайте ми, беше ми ужасно трудно да правя отново всичко с пръсти.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз от доста време съм с дълги нокти и нямам проблем -не ми пречат по никакъв начин, то се свиква с дължината.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    somewhere over the rainbow...
    И на мен не ми прешат по никакъв начин и с правя всичко нормално

Мега фен Аватара на Infinity
    Чесно казано мисля,че се свиква...обаче аз ВЪОБЩЕ не ги харесвам дългите нокти..винаги са ми изглеждали супер мърсотия така де колкото и да са поддържани са ми гнусни
    To infinity and beyond.

Лятото имах дълги нокти, http://www.bgphoto.net/photos/34484/...7878344251.jpg
    изобщо не ми пречеха. Те си растат постепенно и си свикваш с тях.

Да като са естествени ноктите се свиква и аз почти винаги съм с дълги нокти и най-накрая като станат дълги и ми писнат ги режа иначе като съм с нокти не ми пречи да правя квото и да било ама за ноктопластиката вече е друг въпрос.. някои нищо не могат да правят с ноктопластика и им пречат ноктите и е нормално де ама като са си твои ноктите не ти пречи поне на мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си