- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за момичетата с дълги нокти
абе винаги съм се чудил как се справяте с някои дейности когато имате дълги нокти?
темата не е ебавка!!!
благодаря за отговорите
модерирано от hottie
ami pusni si i sh vidi6 we....
И на мен тва ми е чудно..В смисъл едно е да са естествено дълги нокти щото свикваш с дължината им когато постепенно растат..ама ноктопластика,изведнъж от къси ставаш с дълги нокти ей тва ми е много чудно как го издържате..
След като са дали толкова пари за ноктопластика свикват с всичко.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Мисля че ще има има
Иначе интересен въпросModerated by
т.11![]()
На мен ми е по-интерсно други работи как правят с тия нокти![]()
Доста ''интелигентен'' въпрос задаваш...![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Мен ми е интересно как държите химикалка и как пишете на компютър??
явно темате е сериозна щом модератор писа пи нея и не е заключиинтересно не ви ли е страх постоянно че може да ви се счупи
Всичко си правя нормално.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Мислех да я заключа ама щом и Хоти има въпроси..![]()
Аз от скоро съм с дълги нокти (естествени) и ми е малко странно още особено като пиша на компютъра. Ноктите ми непрекъснато се хлъзгат по клавишите![]()
Иначе с другите неща нямам проблеми никакви. Не ме е страх че ще се счупят защото моите са много твърди![]()
На мене изобщо не ми пречат и си правя абсолютно всичко. Когато са естествени, постепенно свиквам, защото те си растат по малко и не ми пречат. Не съм си правила ноктопластика никога, защото не ми е нужна. Сигурно след ноктопластика от къси с дълги нокти е малко трудно да се свикне, но сигурно не е невъзможно![]()
когато пиша на компютъра много клопат, но на мен това не ми пречи. А химикалката... ако е много тънка ми е наудобно, но аз пиша с по - дебели и не ми пречи![]()
Ето снимка на моите нокти преди няколко седмици. Сега съм ги намалила наполовина, защото ми пречеха да играя баскетбол и ме беше страх да не обърна някой нокът
http://prikachi.com/files/597056e.jpg
Moderated by slun4ice
т.5 от правилника
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
SunSmile защо не ги оформиш?![]()
![]()
![]()
Ами малко тъпо е зададен въпроса, но е интересно![]()
Добре аз съм виждала момичета с нечовешки дълги нокти като дракула, супер грозни и на всичкото отгоре накрая с пирсинг на нокътя !!!!
аз един път бях си сложила просто искуствени и ми пеше много странно за всичко ,коети пипам, а дългите аз по пронцип винаги съм имала дълги нокти и се свиква,даже и по трудно като от веднъж ги изрежеш и се чуствам мв гадно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ето въпроса който го интересуват всички мъже :
Първоначално написано от Spamer
Аз от доста време съм с много дълги нокти и нямам проблем с това-не ми пречат по никакъв начин,то се свиква с дължината и така![]()
А иначе не си давам кой знае какъв зор-просто си ги пускам и те си растате от време на време ако трябва ги пооформям и им слагам заздравител.Вярно е,че по едно време като стана прекалено дълги е доста неудобно държането на химикалката и писането по клавиатурата и точно затва ги изрязвам до долу
и колко е по-различно и удобно
![]()
Имах доста дългички естествени нокти преди , и наистина малко е неудобно за някои неща - по клавиатурата пиша с нокти , не мога да си закопчая копчетата на ризата , връзвам си обувките с 300 зораЗарязах я тая работа с ноктите , сега пак имам , но са прилични и не ми пречат
Истината е че да , пречат донякъдеПървоначално написано от Jesus
![]()
До къдеПървоначално написано от BlackWings
В смисъл немогат да влезнат пръстите ли или драскат или незнам какво си
Ето това е смислена тема
![]()
Аз пък не харесвам дълги нокти,прекалено много спортувам и съм супер дейна личност-луда съм на тема чистота,та това не ми позволява да си пусна нокти.
Последното е ужасно.Първоначално написано от hottie
На мен пък никога не са ми пречели дългите нокти. В момента пиша с участието на ноктите си до известна степен, скоро ще започна само с нокти. Държа химикалка нормално, общо взето навремето бях свикнала да правя почти всичко с нокти. И когато счупих този на палеца (сефте...) и трябваше да изрежа всички, вярвайте ми, беше ми ужасно трудно да правя отново всичко с пръсти.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз от доста време съм с дълги нокти и нямам проблем -не ми пречат по никакъв начин, то се свиква с дължината.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Чесно казано мисля,че се свиква...обаче аз ВЪОБЩЕ не ги харесвам дългите нокти..винаги са ми изглеждали супер мърсотиятака де колкото и да са поддържани са ми гнусни
![]()
To infinity and beyond.
Лятото имах дълги нокти, http://www.bgphoto.net/photos/34484/...7878344251.jpg
изобщо не ми пречеха. Те си растат постепенно и си свикваш с тях.![]()
Да като са естествени ноктите се свиква и аз почти винаги съм с дълги нокти и най-накрая като станат дълги и ми писнат ги режаиначе като съм с нокти не ми пречи да правя квото и да било ама за ноктопластиката вече е друг въпрос.. някои нищо не могат да правят с ноктопластика и им пречат ноктите и е нормално де ама като са си твои ноктите не ти пречи поне на мен
![]()