- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене.. хммм
значи да питам... искам да си накъдря косата ама не с ролки .. мн е неудобно ... имам маша ама тя не къдри хубаво смисъл кичура мн леко се накъдря...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
та кажете някой метод ...
пяна,преса?
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
с пресата която имам определено няма да стане ... но с пяна ще пробвам
Чувала съм за някакъв начин с къдрене с парцалчетано не мога да ти помогна по-нататък. Защо не опиташ да се сплетеш на няколко плитки докато ти е влажна косата. Ако искаш да е по-бухнала - на по-малки плитчици. Абе всъщност това и сама трябва да го знаеш..
![]()
Прочетох,че не искаш с ролки,но незнам дали си чувала за парафинови ролки те вършат много добра работа
Аз винаги съм се харесвала или с мн права или с мн къдрава коса и съответно имам и преса и маша.Пресата ми е мн зле, за сметка на машата - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024004 - най-добрата покупка, която съм правила.Косата ми държи по цял ден, без никакви химикали, което за мен си е голямо постижение, защото ми е доста гъста.Аз се къдря по малко по-специфичен начин - хващам кичура, увъртам го и чак тогава го навивам на машата.Получава се ефект "къдрена с пяна".Също и с гел съм се къдрила-на абсолютно мокра коса слагам гел в шепите и мачкам като с пяната.Получава се мн хубаво и свежо, но само за лятото, зимата някак си не ми върви.За парцалчетата и аз съм чувала, но нямам идея как се прави.Надявам се да съм ти била полезна :]
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
мерсииии![]()
![]()
![]()
![]()
с парцалчета става доста ефектно...
правиш си тънки лентички дълги...от нещо излишно...
и навиваш на колкото искаш дебели кичурчета косата,завиваш нагоре,нагореее..и така до корените хъхх...
накрая завързваш двата края на парцалчето...
бе малко тъпо обясних..ама ...дано си ме разбрала![]()
ami s parcalcheta az pone stanah kato oblachemn bqh zabawna
haha aaa inache ... ili ti ili nqkoi dr da ti naprawi kosata na ribena kost ... (na mokra kosa) iiii takaaa ... stoi 1 den nqkude (kolkoto da izsuhne kosata) iii kogato q pusnesh efekta e strahoten
![]()
![]()
P.P. sry za latinicata ama kirilizatora ...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Ако го нямаше товаа "нагоре, нагоре" нямаше да разбера.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Преса,пяна,парцалчета ?! Една фр се къдри и с бира ... ама незнам как става.Пък и ако не обичаш миризмата на бира май няма да е много добре.Макар,че при нея става къдренето доста добре (ама то е по-скоро начупване) ... и не мерише въобще.Зависи си и много от косата ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Миризмата на бирата изветрява,но ако неможе да я трае докато я нанася...Първоначално написано от sladka__droga
vivteen стана ми интересно какви са тези парафинови ролки![]()
Дам и аз съм се къдрила с бира.Става мн сладко начупена и не мерише.А номера с парцалчетата не го знаех,тряя да се пробва!
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
i az znams bira zna4i dokato ti e mokra kosata se namazva6 s bira stava strahotna i mirizmata se maha sled kato izsuhne6 toi cql den tova sa mi kazvali priqtelkiПървоначално написано от sladka__droga
мога да ти кажа как да си я направиш силно начупена, а не на букли без да я гориш. Слагаш си пяна чупиш я и я нама4кваш на кокчета, ама не да я подреждаш по някакъв начин просто я ма4каш на топка и я хващаш с една шнола. Така стоиш няколко часа, може да спиш една вечер, ако ти е г/д удобно с шнолите и след това махаш шнолите. Отделяш на кичурчета, ако има някое, което не е на мястото си с малко лак го оправяш и сичко е на 6. Аз много пъти съм се правила така 9голямо мъчение да се спи така), но ефекта е доста естествен![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
намачкай обилно цялата коса с пяна и я овий на един кок.стой с него 1,2 часа,после пускаш,пръскаш с пяна за дълготрайност и си готова.Даже в момента съм с такава прическа.
Руса кукличка
eii,,obqsnete mi nachina s parcalchetata,che ne razbrah..a mi se struva interesno![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
най-естествено и добре стои с маша
ami az si kupih ot M.Bricolage kazva se: Rowenta elite (mn sym dovolna) osnovno tazi presa te na neq sa nqkolko pristavki i sa osnovno za kydrene ima za spiraleni kadrici za sredni za mn golqmi i ima syshto za ispravqne i za drugi! nqkade ako te interesuva cena dokolkoto si spomnqm beshe nqkade kym 80 leva no i da si q kupish shte ostanesh dovolna naistva vyrshi rabota![]()
![]()
става с маша и след като се накъдриш нацялата,земи пяна и мачкай върху косата после сложи лак за коса става мн яко
Аз не харесвам пресата, защото косата ми става на нищо и затова се къдря на плитки след изкъпване и преспивам една нощ.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
не прекалявай с машата !
мн гори косата,ама мн.
аз по едно време доста бях се запалила по красивите оформени къдрици с маша,но косата ми мн бързо прецъфтя и сега почти не я използвам...
Руса кукличка
а как става с желатин![]()
да не ми се желира косата?
![]()
![]()
ммм мерси... ако се пак се желира ... ще я изям![]()
![]()