.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Къдрене.. хммм

значи да питам... искам да си накъдря косата ама не с ролки .. мн е неудобно ... имам маша ама тя не къдри хубаво смисъл кичура мн леко се накъдря... та кажете някой метод ...

пяна,преса?
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

с пресата която имам определено няма да стане ... но с пяна ще пробвам

Чувала съм за някакъв начин с къдрене с парцалчета но не мога да ти помогна по-нататък. Защо не опиташ да се сплетеш на няколко плитки докато ти е влажна косата. Ако искаш да е по-бухнала - на по-малки плитчици. Абе всъщност това и сама трябва да го знаеш..

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Прочетох,че не искаш с ролки,но незнам дали си чувала за парафинови ролки те вършат много добра работа

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз винаги съм се харесвала или с мн права или с мн къдрава коса и съответно имам и преса и маша.Пресата ми е мн зле, за сметка на машата - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024004 - най-добрата покупка, която съм правила.Косата ми държи по цял ден, без никакви химикали, което за мен си е голямо постижение, защото ми е доста гъста.Аз се къдря по малко по-специфичен начин - хващам кичура, увъртам го и чак тогава го навивам на машата.Получава се ефект "къдрена с пяна".Също и с гел съм се къдрила-на абсолютно мокра коса слагам гел в шепите и мачкам като с пяната.Получава се мн хубаво и свежо, но само за лятото, зимата някак си не ми върви.За парцалчетата и аз съм чувала, но нямам идея как се прави.Надявам се да съм ти била полезна :]
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

мерсииии

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    с парцалчета става доста ефектно...

правиш си тънки лентички дълги...от нещо излишно...
    и навиваш на колкото искаш дебели кичурчета косата,завиваш нагоре,нагореее..и така до корените хъхх...
    накрая завързваш двата края на парцалчето...
    бе малко тъпо обясних..ама ...дано си ме разбрала

ami s parcalcheta az pone stanah kato oblache mn bqh zabawna haha aaa inache ... ili ti ili nqkoi dr da ti naprawi kosata na ribena kost ... (na mokra kosa) iiii takaaa ... stoi 1 den nqkude (kolkoto da izsuhne kosata) iii kogato q pusnesh efekta e strahoten

P.P. sry za latinicata ama kirilizatora ...
    Make Some Noise ... ;]]]

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy

и навиваш на колкото искаш дебели кичурчета косата,завиваш нагоре,нагореее..и така до корените хъхх...
    бе малко тъпо обясних..ама ...дано си ме разбрала
    Ако го нямаше товаа "нагоре, нагоре" нямаше да разбера.

Преса,пяна,парцалчета ?! Една фр се къдри и с бира ... ама незнам как става.Пък и ако не обичаш миризмата на бира май няма да е много добре.Макар,че при нея става къдренето доста добре (ама то е по-скоро начупване) ... и не мерише въобще.Зависи си и много от косата ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Преса,пяна,парцалчета ?! Една фр се къдри и с бира ... ама незнам как става.Пък и ако не обичаш миризмата на бира май няма да е много добре.Макар,че при нея става къдренето доста добре (ама то е по-скоро начупване) ... и не мерише въобще.Зависи си и много от косата ...
    Миризмата на бирата изветрява,но ако неможе да я трае докато я нанася...

vivteen стана ми интересно какви са тези парафинови ролки

Дам и аз съм се къдрила с бира.Става мн сладко начупена и не мерише. А номера с парцалчетата не го знаех,тряя да се пробва!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    i az znams bira zna4i dokato ti e mokra kosata se namazva6 s bira stava strahotna i mirizmata se maha sled kato izsuhne6 toi cql den tova sa mi kazvali priqtelki

Мега фен Аватара на SunSmile
    мога да ти кажа как да си я направиш силно начупена, а не на букли без да я гориш. Слагаш си пяна чупиш я и я нама4кваш на кокчета, ама не да я подреждаш по някакъв начин просто я ма4каш на топка и я хващаш с една шнола. Така стоиш няколко часа, може да спиш една вечер, ако ти е г/д удобно с шнолите и след това махаш шнолите. Отделяш на кичурчета, ако има някое, което не е на мястото си с малко лак го оправяш и сичко е на 6. Аз много пъти съм се правила така 9голямо мъчение да се спи така), но ефекта е доста естествен
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Велико Търново
    намачкай обилно цялата коса с пяна и я овий на един кок.стой с него 1,2 часа,после пускаш,пръскаш с пяна за дълготрайност и си готова.Даже в момента съм с такава прическа.
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    eii,,obqsnete mi nachina s parcalchetata,che ne razbrah..a mi se struva interesno
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy

Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен
    най-естествено и добре стои с маша

Повече от фен
    ami az si kupih ot M.Bricolage kazva se: Rowenta elite (mn sym dovolna) osnovno tazi presa te na neq sa nqkolko pristavki i sa osnovno za kydrene ima za spiraleni kadrici za sredni za mn golqmi i ima syshto za ispravqne i za drugi! nqkade ako te interesuva cena dokolkoto si spomnqm beshe nqkade kym 80 leva no i da si q kupish shte ostanesh dovolna naistva vyrshi rabota

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    става с маша и след като се накъдриш нацялата,земи пяна и мачкай върху косата после сложи лак за коса става мн яко

Аз не харесвам пресата, защото косата ми става на нищо и затова се къдря на плитки след изкъпване и преспивам една нощ.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Велико Търново
    не прекалявай с машата !
    мн гори косата,ама мн.
    аз по едно време доста бях се запалила по красивите оформени къдрици с маша,но косата ми мн бързо прецъфтя и сега почти не я използвам...
    Руса кукличка

а как става с желатин да не ми се желира косата?

ммм мерси... ако се пак се желира ... ще я изям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си