.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Los Angelis,California

Как Да Действам ?!

Добър Вечер !
    Искам да ви споделя моя проблем..
    значи той е следния с приятелката ми сме лъвове...
    тва не е проблема. Значи Като се скараме и примерно аз съм виновен тя прави всичко възможно да ми стане гадно праща ми некви снимки на момчета ала бала говори за момчета блокира ме от скайпа обижда ме и кво ли не .. аз и казвам съжалявам и кво ли не да се оправиме по бързо ама нема ..... обаче тя като направи нещо не я блокирам от скайпа и не и давам снимки на момичета че да не и стане гадно да случва се да я обидя ама се пак и прощавам много бързо
    другото е че тя примерно кат направи нещо ми казва мило съжалявам прости ми забрави тва ще ти се реванширам и аз прощавам,.
    аз като и го кажа сеедно говоря на стената .......
    нз кво да направя ... вече...
    обичкам си я адски много и съм сигурен че и тя така просто се прави на много смела ревнува ме от всичко даже от коли и от филми ... че съм им обръщал внимание..... както и да е как да действам

ми просто май е твърде ревнива.Кажи и че това в скайпа е просто прекалено и се чувстваш гадно от това.Все пак си мисля че не иска да ти е чак толкова гадно колкото си мислиш,а просто иска да не я приемаш като даденост
    Успех
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Амии ....... момичета - нормално!И аз много се нервя не само на такива момичета,а и на момчетата които позволяват да е така.Направо като улични кучета.Или оправи работите за да не е вече така или ....... я зарежи.

Еми .. ти й го позволяваш , тя за това го прави ; ) Дръж се малко на положение ... ; )
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Дълбините на канала :D
    Попринцип всяка жена си има трикове за манипулиране,ама твойта мацка....олива се отвсекъде

Повечето лъвчета жени се вземат за принцеси, но определено имат противодействие. С нейните камъни по нейната глава и ще видиш какво послушно коте ще стане. Казвам го от последния си опит, скойто се разделих преди 4 дена... Но поне успях да я опитомя
    Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!

http://www.teenproblem.net/teenid/Crush

Град
    Shove IT
    Да, на тия, който четат хороскопи и звездите им го говорят .. Аз се чуда що България няма да се оправи

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Позволяваш и твърде мн
    Споко, като обичаме всички сме малко така.... (на мен все ми казват, че позволявам на хората да ми се качват на главата)
    Хубаво е тея неща да ги обсъдиш с нея и да намерите някакво решение заедно
    Кажи й че ревността е болест и от нея всеки боледува сам(аз така казах на фр си и нещата се оправиха )
    Когато се скарате...вместо да си пишете по скайп и да се дракате още повече, се вижте и обсъдете нещата лично, а ако не можете излезте от скайп( по-добре да не си говорите малко, отколкото да спорите и да се ракарате за глупости )
    Ами това е от мен

кажи и да го д?ха..следващия път когато тя е виновна направи то4но както тя прави с теб! и ако реакцията и не ти хареса..има едни специални думи4ки за нея ДА ГО Д?ХАШ КУ4КО

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Еми .. ти й го позволяваш , тя за това го прави ; ) Дръж се малко на положение ... ; )
    +1

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Crush
    Повечето лъвчета жени се вземат за принцеси, но определено имат противодействие. С нейните камъни по нейната глава и ще видиш какво послушно коте ще стане. Казвам го от последния си опит, скойто се разделих преди 4 дена... Но поне успях да я опитомя
    Пффф аз не мисля че скоро ще се намери някой да ме опитоми мене

Иначе момче не й се връзвай много много. Поговори с нея, кажи й супер сериозно че ти е противно това което прави и се дръж малко по-мъжки. Ще й мине. Важното е да те обича. Всичко друго са някви истерии и глупости които бързо минават ако не им обръщаш внимание

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ревнува те от коли и филми??!... нямам думи...
    Хах, приятелката ти, пич, е яко във филма...
    Какви са тея детски изпълнения, блоква те или ако не го направи ти праща снимки на момиета... каква е тази неземна простотия... по-страшното е, че ти говориш затова нещо, като че ли е супер нормално... а всъщност е адския абсурд!

Вземи се опомни и не позволявай на мацката да се държи по подобен начин с теб...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Вината си е в теб.Ако не и го позволяваш това нещо няма и да го прави.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    govori s neq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    дамм дръж се на место покажи и че немое си прай квот си иска не бързай веднага да и се иЗвиняваш изчакай малко тва че я обичаш не значи че траа да и тичаш по задника! ХУБАВО Е ДА ИМА РЕВНОСТ ТАКА ЩЕ ЗНАЕШ ЧЕ ТЕ ОБИЧА И НЕИСКА ДА ТЕ ЗАГУБИ НО В СЛУЧАЯ НЕЙНАТА РЕВНОСТ Е ПРЕКАЛЕНАТА И БОЛЕЗНЕНАТА ПОГОВОРИ С НЕЯ ПРЕДИ ДА ТИ Е ПИСНАЛО ОТ ВСИЧКО !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си