- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Течение
Преди 1 седмица горе доло с приятеля ми правихме секс с презерватив..но за жалост се скъса!Не е свършвал в мен, не съм пила ескапел(+ това не съм била и в оволация),но 4часа след 1 път за вечерта пак правихме ии не се беше мил..та цикъла трябва да ми дойде на 22 г/д и сега имам някакво течение бяло е няма мирис!Въпроса ми е от какво може да е течението от това,че ще ми идва или ,че може да е станал гафа!?![]()
emii i na mene mi te4e takowa pred cikal p1k ne znam za tebe .. iz4Akaki![]()
ne i e do6lo sled cikul ami sled sex.i ne se e mil ot 4 4asa a ne ot 1 sedmica.pro4etete temata purvo i togava davaite suveti.nqq stra6no paci nali ti obqsnih![]()
Ами в 4 часа сутринта при положение че всички спът нямаше как да се измие!Първоначално написано от nejnaDROGA
Първоначално написано от nejnaDROGA
nqq se karam kako zori nqq
![]()
![]()
И исках да кажа че 4 часа след първия път за вечерта когато го направихме!А не че не се е къпал 1 седмица плс не ме разбираи погрешно!
П.С.Това се случи преди 1 седмица
nqq ni6to.iz4akai nqkolko dni i sama 6e se ubedi6Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Бобии искам да си прав..и всичко това което казваш да стане!![]()
prestani da se zaqjda6 sus rolf4eto 4e mi lazi6 po nervite kele6 maluk![]()
Мнението ти не съм го искала никога!И много добре знаеш че не си ми приятен тъй че ако обичаш не пиши в темата ми тъпизми!Първоначално написано от NaiQkiqt
ne sum vlube prosto tq e super gotin 4ovek koeto ti ne moje6 da razbere6 poneje si kakto tq kaza plitkoumen.ta kakto kazah e gotin 4ovek i takiva kato tebe trea da gi podminava kato puten znakПървоначално написано от NaiQkiqt
abe 6to ti ne eba putkata maina be smermatozoid nedorazvit takuv.ti mu vika6 kume vane...to tu4ri za kura da me hvane are odi se nadbegvai nekade i da ne sum te videl pove4e
P.S
zori ne se ebvai sus zaicite![]()
![]()
Най якия ти не се бъзикаш а се заяждаш!И Боби се бъзика с мен чат пат ама аз си го приемам на бъзик..апък ти освн да осираш темите и да спамиш нищо др не правиш
i az minalata sedmica pravih sex s gadjeto mi za 1 put i tukmo sled 2 dena mi doide no predi tva te4e takova belokakto i na teb ama ne e ni6ty stra6no spoxi
![]()