- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет - харесва ли ме?
Така..Тая година се наложи да сменя училището и още с първия ден си паднах по едно момиче от новия клас.Мислех си че както обикновенно ще ми мине ама става по-лошо.По принцип не съм някой спекан тип а и съм симпатичен ама нямам въобще опит.Почти на 18 съм а съм нямал приятелка дори не съм се целувал с момиче.Просто незнам как да и покажа че я харесвам и не си падам по разни кафета и тн за тва тва отпада и нз кво да прая.Знам че ще кажете- ми кажи и ,ама до ся не съм го праел и нз кво да и кажа.Знам че съм тъп ама тва е.А и нещо важно имам чуството че и тя ме харесва ама все пак е момиче и няма да го покаже ...Кво да праяя???
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ей шш ! Що като е момиче да не го покаже ?!![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Научи се да пишеш като за начало,след това можеш да преминеш към намеците,насочени към нея.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
p ne ot tvoq klas li e otkaji se...prosto tva e nai-smotanata
istoriq posle 6te sajali6
Не че съм заклет враг ама не мога да седна с някво момиче и да и се обяснявам.Малко съв странен.А за въпроса -Що като е момиче няма да го покаже.Еми няма щото тей сте научени чакате момчетата.А за даскалката по български език ше кажа да пробва с краставица може да и мине .
Не че съм заклет враг ама не мога да седна с някво момиче и да и се обяснявам.Малко съв странен.А за въпроса -Що като е момиче няма да го покаже.Еми няма щото тей сте научени чакате момчетата.А за даскалката по български език ше кажа да пробва с краставица може да и мине .
Малко прекалих ама...
Всъщност моят пост също би бил полезен.Ако се научиш да пишеш и да се изразяваш грамотно,ще можеш по много по-добър начин да покажеш чувствата си,дори няма да е задължително да и го казваш в прав текст,има си начини,но откаде на каде тя трябва да действа първа?Тя дори не знае,че я харесваш.Поне това и дай да разбере.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ае аз че нява да ида на кафе с нея няма да ида ама мисля да и кажа след даскало да го еба.Бати всички ми казват че съм най-големия непукист който са виждали а аз не мога да питам едно момиче нещо толкова нормално.Ае май верно съм тъп.
Ама кви тъпотии ми говориш.Ако съм са научил да пиша щяла да разбере че я харесвам.Да сигерно на конкурса по правопис тя ше е в публиката и томно в момента в който изписвам думата Карбуратор цялата публика изпада в бурни аплодисменти и тя разбираче аз съм принца.Ай бегай е ти сигурно си някой не реализирен фиолог.