- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МАШИНКА ЗА ПЛИТКИ
Здравей народеЧестит първи сняг
![]()
Аз да попитам дали някой има машинка за плитки, и ако има дали му харесва..и за колко си я е взел![]()
СЪщите като тея за кукли Барби.Първоначално написано от varnen4e
Слагаш един малък кичур между приставките и ти го заплита като най-обикновена плитка.
Можеш да си намериш в магазин за 1 лв за около 2 лева, има и на BaByliss за 40 и нагоре. В Метро преди бая време имаше на щанда за детски играчки. : )
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
На ,мен ми харесва...Първоначално написано от varnen4e
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
А тези машинки от магазина за по левче защо са толкова евтини![]()
Ами аз по принцип не харесвам литки и тези не ми допадат особено, иначе добре ги оформя.Първоначално написано от varnen4e
Щот са китайскиПървоначално написано от Dian4ety
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Аз имах една такава машинка,но тя не беше точно за плитки а правеше едни такива много странни...Все едно да си хванеш два кичура и да ги увиеш...ох,не мога да обясня,за жалост нямам и снимка сега защото не съм в къщи...
До колкото имам някакъв спомен(а това беше преди много години) беше нещо от типа на веис телешоп.
За подобни машинки...освен ако има някъде по метро,техномаркет,технопол ис но не съм сигурна.Може да провериш
Ще ме извините за любопитството, но според вас коя е по-добре да взема..тази на Babyliss или няма смисъл да давам толкова много пари![]()
Техномаркет-към 40лв.Има ги във всичко по 1лв за 3-4 лева,ама са боклуци![]()
Ако искаш да е нещо качествено,а не боклук, който ще се счупи на втори ден си вземи на Babyliss
Първоначално написано от Dian4ety
По-добре не си харчи парите за глупости, без друго сега не е "модерно" да ходиш на такива плитки, а пък ако чак толкова си зажадняла да пробваш си купи от магазин за 1 лев и ще видиш, че докато се счупи отдавна ще ти е омръзнало. : )
ами малката ми сестра има - то не прави плитки, квито си мислите, захващат се два кичура, там има едно дето ги овива самите тях и после ги овива една около друга, нямам снимка да ти покажа, но хваниси два кичура и ги овий един около друг, нещо такова става, само дето ако го направиш с машинка, не се разваля като му сложиш ластиче накрая, инт е за малки деца. Аз съм пробвала, не става зле, сладко е, ама не си струва да си купуваш скъпо такова, нащо струва 3 лева от магазин за левче.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз имам такава.Лилава е. Като бях по - малка много и се радвах, ама сега не я и поглеждам.Първоначално написано от gabi_94
![]()
недей да си взимаш от тая на babyliss! имам такава, лилава е, и единственото което прави е да ми оплита косата! освен това ако успее да направи някво подобие на плитка (по скоро масур) се разплита точно за 5 минути! не ти трябва такова нещо, за деца е.
ay caramba
защо да хабиш нерви с тези машинки помоли някой да ти сплете косата не е чак толкова трудно![]()
не си купувай подобна глупостбратовчедка ми е на 4 ,купиха и я за Коледа и се получава 'не съм си решила косата от 1 месец' ефект
![]()
много як подпис, добре си го измислилаПървоначално написано от IwInkA
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Скоро навърших 15Първоначално написано от Liar
![]()
П.П. Не ме интересува ефекта"с плитки съм" а този "Косата ми е бухнала и оформена без преса за коса"![]()
братовчедка ми има и добре ги оформя и мн бързо стават ама нз колко струва
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
хехе мерси![]()
Малко е съмнително дали ще стане с такава машинка. Не можеш ли просто да си сплетеш косата на нормални плитки? Аз моята я правя така понякога и се получава доста добре.Първоначално написано от Dian4ety
tova mi go be6e kupila maika mi kato bqh pomalka i ne var6e6e nikakva rabota
tova sa 4isto i prosto kitaiski bokluci![]()
![]()
![]()
![]()