- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато гаджето ви издразни...
На какво най-много се дразните на гаджето си?
Как "замазвате" нервите и с какво отвличате вниманието си...
Аз лично се дразня като не ми вдига телефона и макар и да знам,че не може явно в момента пак се дразня супер много. И понякога не се сеща да ми пише и да ми звънне през деня и трябва аз...тогава съм бясна...въпреки,че и аз съм го забравяла.
Като съм му ядосана,обикновенно излизам нанякъде,ям нещо сладко или звъня на приятелка да ми каже,че всичко е наред![]()
Много много рядко се дразня на мъжа ми за каквото и да било. Такива простотии, 4е не си бил 4увал телефона, 4е не ми бил отговорил на смса, 4е искал да излезе с приятели, 4е не знам си какво си.. Това вси4кото са глупости, за които изобщо не си струва да тровиш нервите и на себе си и на него. Единствено се дразня, когато го изревнувам. Тогава ставам бая гадни4ка, но той си е свикнал и не ми се впе4атлява прекалено
Ина4е, когато се вбеся, обикновено си пускам някаква музика и не му обръщам никакво внимание известно време, докато не ми мине.
![]()
Робинята на Quench
стига бе, само аз ли не изпадам в нервна криза, ако моя не ми звъни ?!? дразня се, когато не влизам 3 дена в скайп и той пак не се сети за другите начини за комуникация, ама дори тогава не му викам
едит: сега видях поста на SINDEL - значи не съм само аз![]()
... so much to live for, so much to die for ...
ами дразних се по не на скоро като си говорихме ии той ми звъни и не ми обръщаше внимание .......... ами казвах му че ме дразни ....... и така не съм си траела .......
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Като ме дразне се страя да не му обращам внимание!Той ми говори аз му мълча..или си сядам на компа и все едно го няма!Така той се дразне много повече от мен
Караме се. Понякога излизам сама да се разходя. Ако е много студено, отивам в другата стая и пуша цигара след цигара. Понякога звъня на някоя приятелка, за да и кажа и тя да ми помогне да се успокоя.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ебати пубертетските номера - не ми вдига телефона, не ми праща СМС-и...лигли. Понякога се чудя какви са тия малоумници без никакво себеуважение дето ви търпят![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
ъъми..вече и да се скараме за нещо или да се издразня доста бързо ми минава и на него така.. Престанах да му се сърдя за глупости общо взето![]()
хахах хем тъжно, хем много смешно ми стана от коментара тиПървоначално написано от KillSwitchEngage
значи аз съм 100% жена, но не и на действия, защото най-мразя да съм жалка и досега не съм ревала по телефона..
но съм си чувствителна и подобни неща ме натъжават доста
ахаах иначе евала
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еми аз не вдигам скандали...мълча си,и си трая,ама понякога като съм самичка се самонавивам и се побърквам...
И като го видя и ми каже една хубава думичка...ммм...екстра съм![]()
Презарежда ми батериите за следващия път :P
Ako me izdrazni mu go vr16tam a ina4e se slu4va i da go ponapsuvam
Is everybody going crazy?!?
+1, дразня се единствено ако имам повод за ревностПървоначално написано от SINDEL
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Еми зависи с какво ме е ядосал
ако яку ме е ядосал
хода и си говоря с други момчета (tva adski mnogo go darzni)
ako ne e ne6ty mn vajno (pr0sto ne mu govorq i s tova mu pokazvam 4e sam mu obidena)
nai-4esto i v dvata slu4aq (prosto iskam da pogovrim i mu kazvam vsi4k0)
МИсля че с него сме зрели хора и не трябва да се дразним за глупости.
хм ... Не ме дразни не знае как е случвало се е , но много рядко ... винаги като му се сърдя за нещо (днес защото не ми обърна достатъчно внимание) само му хвърлям по един два празни погледа като ме попита нещо и той веднага разбира , че съм му " жестоко убидена " ... а в други случаи като не ми обръща внимание ... взимам си телефона и излизам на терасата .. докато той е във стаята ... и започвам да говоря с някоя приятелка ... и той веднага след мен излиза и аз " Добре ... айде " и затварям ... Като ме пита " С кой говори ... " аз " еми ако ми беше обърнал внимание щях да говоря с теб ... " и го вбесявам ... след което ми се извинява ...![]()
![]()
По принцип се спускаме в спор, независимо дали сме само двамата или в компания![]()
Дразня се адски много, когато говори глупости и се държи некоректно с мен. Също така, че се изнервя за малки неща.
По-често, когато ме е подразнил гледам да се замълча, подтискайки това, което ми идва да кажа, за да не стане поредния безброен спор/скандал. Отвличам си вниманието с хубава музика, приятели и друго, каквото се сетя на момента. Зависи от ситуацията![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Налага се да приемеш, че това е реалността.
П.П. Не ме е дразнил досега, разбираме се идеално с момчето.
(пък и сме едва в началото - 4 месеца от разтояние)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Чак за това,че не ми е вдигнал телефона,не ми се е случвало да рева и да правя сцени,ама адски много се дразня,като говори,без да мисли.Ей така решава,че днес ще се прави на умен пред учителката по психология и като се почнат едни мисли,едни разговори,едни глупости.
Адски много се дразня и когато аз кажа нещо и той си го интерпретира по свой си начин.Абе,като съм казала това-това ще разбираш,толкова ли е трудно?И да ме апострофира много мразя,почти толкова ,колкото да ме имитира как бръщолевя.Тогава вече се ядосвам много и рядко се овладявам,най-често го сръчквам 2-3 пъти в ребрата и ми минава.
![]()
винаги казвам,каквото имам да кажа!
Моя ме дразни само, когато пътува и не си вдига телефона. Изрично знае, че умирам от страх от катастрофи и като не си вдига телефона, ми минават най-лошите мисли през главата. Точно тогава не мисля, че нещо има силата да ме измъкне от тези мисли. Обаче след като ми звънне..и ми успокои, че мога да му имам пълното доверие, да не съм се безпокояла толкова...тогава вече съм със страхотно настроение![]()
Винаги му крещя и г0 карам да се чуства гадно и виновно![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()