.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Въпрос?

Повече от фен Аватара на Buttk0

Въпрос?

Здравейте, направо към въпроса : от какво могат да бъдат предизвикани болки в яйчниците при жените и то не силна болка ами няква глуха болка и има ли нещо от което трябва дадено момиче да се притеснява. и има ли такова нещо като преуморяване на мускули или каквото и да било след секс имам впредвид пак в областта на яйчниците. мерси
    Strength thru Oi!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хора научете едно- Чрез интернет болести не се лекуват!Момичето трябва да посети гинеколог, това са яйчници а не е да те боли зъба.

Супер фен
    Яйчници болят при някакъв зравословен проблем или настинка!

и аз имам същия проблем, когато с приятеля ми правим секс понякога ме болят яйчниците или изобщо цялата област там. Помислих, че може да е защото не съм се отпуснала, но не ми минава колкото и яко да ми е.

тук всеки може да ти даде отговор как да се лекуваш или пък какво ти има
    но замисли се за да си 100% сигорна и за да се излекуваш ако имаш проблем трябва да тоидеш на лекар
    знам че е неприятно и че предпочиташ да научиш от тук и да опиташ самолечение но по добрия вариант е лекар той най добре ще ти помогне .
    Така че без срам и страх
    Успех

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

много ми е интерсно за вас доктори не съществуват ли?
    верно е че нашето здравеопаване не е на най-доброто ниво,ама поне доктор може да ти даде адекватен отговор...ние тук можем само догадки да правим!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    много ми е интерсно за вас доктори не съществуват ли?
    верно е че нашето здравеопаване не е на най-доброто ниво,ама поне доктор може да ти даде адекватен отговор...ние тук можем само догадки да правим!!!
    ела в Монтана и ще се отчаяш тотално от лекарите тука. Всички са пияни.

Е мерси на всички, ще посъветвам приятелката ми . Колкото до това кой е доктор и кой не е и аз можех да и кажа "няма проблем спокойно ше мине" или "иди на лекар" аз не търса лекарса помощ аз търся някой който може да го е изпитал тва и зн за какво става въпрос. Ако това не попитам какво да ви попитам ? Ако напиша има ли разлика между вагината и джоба на дънките , тогава приемам критика, сега - не. Имам правото да попитам и пак ви благодаря за отговорите.

П.П. имам баба и дядо в монтана и там наистина е екшън хаха
    Strength thru Oi!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Може да има възпаление или киста. Подобен проблем изисква посещение при гинеколог.
    moje da e i ot boleznena menstruacia no kakto kaza tq moje i kista da e idi na lekar nao dobre

Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    фешън работа е мани мани...

Цитирай Първоначално написано от MapTa
    Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    фешън работа е мани мани...
    е, да са живи и здрави и от такива като тех има нужда хахахаха
    Strength thru Oi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми