- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нова година?
ami az koleda s na6te u doma,a na nova godina s nqkolko priqtelki 6te se sabirame...jensko parti za jalost bez mom4eta![]()
Ооо, спокойно. Ей сега някой от съфорумниците ще си предложат услугите.Първоначално написано от SunFl0w3r
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Недей да я плаши така.Първоначално написано от scoobydors
Слабо ме вълнува къде ще съм по празниците. Скъсах с нея преди седмица-две и вече, не ме интересува.
Изобщо не ми е до празници пфффф![]()
!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от MartyParty
tctc nqma be tez hora ne me iskat qvno.![]()
![]()
Няма да сме заедно ...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
И да имаш гадже не е лошо ама пък и да имаш не е работаБъдете ЕРГЕНИ докато не са ви изсъхнали маде*е
Ами ние тогава с мойто пиле имаме годишнина..Може да удариме само на романтика и алкохол..Ама нищо се незнае де...То най-сладко е като плановете ти се наредят в последния момент
![]()
abe koi znae na koleda stavat 4udesaПървоначално написано от Lekov
pi6i pismo na dqdo mrazПървоначално написано от Lekov
С най-добрите ни приятели в една хижаПървоначално написано от minimouse
![]()
GaLena :love:
Ние май ще сме само двамата тая година, де да знам малко не ме кефи идеята, защото свързвам нова година с купони и големи компании ама ще видим какво ще стане... в крайна сметка важното е че ще сме си заедно![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
ох то нащоо .. много оплетено .. той ще бъде на един купон и иска и аз да отида .. ама мене ми е едно такова тъпо 'щото познавам не повече от 5 човека в компания от над 50 .. а и бившия ще е там .. ще ми развали целия купон .. демек тоя купон отпада .. следващия купон .. и там същата работа само дето въпросния бивш няма да е там .. и така .. той иска да е с мене на НГ и аз искам да съм с него .. ама да не ходи той заради мене на купон ..а аз по скоро бих отишла на другия ама .. пак много не ми се щее .. абее .. оплетена работа ..
май ще си седа вкъщи ..![]()
ПП. може изобщо наще да не ме пуснат ..![]()