.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Soy_tu_mujer
    Леко сме сдърпани в момента. Което ме навежда на мисълта, че това нещо може да прерастне в нещо по-голямо и сериозно... От най-малкото може да се стигне до върховния скандал.
    Често се караме...доста даже. Нерви не са ми останали вече
    познато ми е до болка

Когато се скарам с нея се Гмурвам дълбоко в дебрите на Леглото ми с нея
    След уморителното пляскане нямаме сили да спорим повече и всичко е готово
    Гледам че няма Спамери във Форума е от днес има

http://www.impulse.bg/user/iv091

Супер фен
    Не сме скарани и никога не сме се карали.

ахх последния път се скарахме в четвартак .. не се караме често и в повечето случаи за глупави неща се караме (според мен ..) но е добре според мен .. няма връзка без да се карате че ако беше прекалено перфектно ..

Абе по веднъж-два на месец се случва да се скараме за някоя глупост,но не е сериозно...за по 4-5 часа и ни минава

случвало се е и на ден до 3 пъти..много много често се караме,късаме и т.н и след 1 ден пак се сдобряваме..мн е тъпо ама..

Ами в момента не сме скарани, но се караме доста често, макар и за малко.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не сме скарани. Всъщност не сме се карали никога досега
    i nie taka

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    ми в момента не съм скарана с гаджето ми
    доста често се дракаме за малки неща но бързо се оправяме
    около 3-4 пъти сме се карали сериозно но пак сме се оправяли ))))
    и аз така като тебе
    и ние сме така
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Караме се често и за всичко. И аз съм виновна, ама......такава съм много избухвам за глупости. Сега съм му перманентно сърдита, че не иска бебе ще му извадя душицата за това. не, че на мен ми е огромно желание точно в тоиз момент, ама ме дразни, че бяга от това като дявол от тамян.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^qvno prosto ne mu e do tova sega.na sila hubost ne stava

Град
    Свищов
    А, то моето е малко инат и малко да го мъча. Така за тръпката.
    А иначе тези дни трябва да се скараме. Преди празници ВИНАГИ се караме много сериозно. Време ни е. Дано е за нещо дребно-например да не си хареса подаръка или да намира новата ми рокля за вулгарна

Град
    Дълбините на канала :D
    Ооо най-малко по два пъти на ден...в момента сме скарани,защото аз съм била параноична ненормалничка

Не сме скарани. Но проблеми имаме. Вчера поговорихме за тях, сега ще поработим върху отстраняването им. И при нас винаги стават около празниците, по-точно около Коледа. На 24ти сме заедно, обичаме се много и натам всичко е наред. Но преди това е... същинска буря.
    Нашичкият е с приятел навън, трябваше да ми се обади да се видим. Нещо става късно, та се чудя дали ще благоволи да се обади...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    да... преди малко се карахме... сърцето ми щеше да изкочи...
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Пловдив
    Ами нормално е, караме се... Които се карат, се обичат
    GaLena :love:

Ние ей сега се карахме, ама знам че утре сутринта всичко ще е отминало и ще е все едно нищо не е станало. Иначе се караме рядко и то все за глупости... Любов, кво да правиш
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Ние с господина не се караме... В повечето случаи единия се кара.. а другия чака да отмине бурията... Но за това пък.. доста често сме си сърдити... не ни държи за дълго... но все пак
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не сме скарани. Но проблеми имаме. Вчера поговорихме за тях, сега ще поработим върху отстраняването им. И при нас винаги стават около празниците, по-точно около Коледа. На 24ти сме заедно, обичаме се много и натам всичко е наред. Но преди това е... същинска буря.
    Нашичкият е с приятел навън, трябваше да ми се обади да се видим. Нещо става късно, та се чудя дали ще благоволи да се обади...
    За жалост при нас е покрай всички големи празници. За последно беше преди 8-ми декември. Е, в събота пак се джафкахме. Просто му препоръчах да купи на техните кафе машина, а не кана за кафе....Стана една.....
    Няма голям повод, преди който да не сме се изпокарали жестоко. Изнервяме ли се, какво става не знам.....но си ни е традиция.

Град
    Пловдив
    не сме скарани и много рядко се караме

Град
    Бургас
    predi se karahme mnogo chesto , sega veche po rqdko ... no eto che snoshti se skarahme za dreboliq i sled 1 chas se opravihme
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Голям фен Аватара на glamouros
    Мноооого често, но само за да има сдобряване след това.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    За жалост при нас е покрай всички големи празници. За последно беше преди 8-ми декември. Е, в събота пак се джафкахме. Просто му препоръчах да купи на техните кафе машина, а не кана за кафе....Стана една.....
    Няма голям повод, преди който да не сме се изпокарали жестоко. Изнервяме ли се, какво става не знам.....но си ни е традиция.
    Е, ето. Тъкмо реших, че този път сме решили проблемите с разговори, а сега господина не е на кеф и си го изкарва на мен. Чудничко. Направо идилия преди бъдни вечер. Усещам как вместо прасе, него ще ям... дори да плача нямам сили вече...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    Свищов
    Не се тормози...ще му мине. Да има за какво да се сдобрявате.....

Абе тъпо се държи, не за друго... и продължава... пуст скорпион
    ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си