.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравейте драги съфорумници
    Значи искам да ви кажа ,че това което ще го напиша е съвсем сериозно и въобще не си измислям и моля хлапета който си нямат ни най малка представа за какво става въпрос просто да си спестят мненията .Значи искам съвет.Пениса ми е 18см ,а съм само на 15 опитах се да сваля кожичката под главата ,но изпитвам ужасно ама ужасно невероятна болка и се отказах после пробвах без да съм възбуден обаче интересното беше ,че веднага като го пипна изпадам в ерекция така ,че и този начин изгърмя така интересно ми е към кого трябва да се обърна и най вече за какво надявам се да получа свестни и добри отговори .
    Поздрави,

девствен ли си?

що не видиш в здравословни проблеми и болести има голяма тема направена за твоето състояние, прочети пък си задай там въпроса ако ти е останал още неизяснен

MapTa еми да на 15 съм не желая да избързвам
    Прочетох в здравословни проблеми ,но не открих своя проблем

слънце,темата ще ти извади очите....
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

той може би не знае думата и не и е обърнал внимание на темата Дано сега да я прочете

Град
    Перник
    Фимоза пич.Отивай на лекар,да те обрежат..може и повече да ти порасне..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от noeducation
    Здравейте драги съфорумници
    Значи искам да ви кажа ,че това което ще го напиша е съвсем сериозно и въобще не си измислям и моля хлапета който си нямат ни най малка представа за какво става въпрос просто да си спестят мненията .Значи искам съвет.Пениса ми е 18см ,аз съм само на 15 опитах се да сваля кожичката под главата ,но изпитвам ужасно ама ужасно невероятна болка и се отказах после пробвах без да съм възбуден обаче интересното беше ,че веднага като го пипна изпадам в ерекция така ,че и този начин изгърмя така интересно ми е към кого трябва да се обърна и най вече за какво надявам се да получа свестни и добри отговори .
    Поздрави,
    Много ми е чудно, след като самият ти си ХЛАПЕ, какво разбираш под тази дума?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си