.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: заплахи

Цитирай Първоначално написано от vikc
    Заплахи - не точно, но закани от вида: "Ще те пребия... Ще видиш какво ще стане после..." са ежедневие. Въпроса обаче е там, че тези които заплашват са някакви слаботелесни. Явно така си избиват комплексите, нищо ,че са на един тупаник живот. Аз просто не им обръщам внимание и не бих налетял на бой само заради закана, ако другия скочи пръв ще стане лошо.
    Хубаво е ти да удариш първи ако тръгне да скача на бой

Аз лично не!

Град
    Ямбол
    Не съм получвала... малко или много сме зрели вече за такива неща.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Да, получавала съм. "Ще ти направя живота черен!" Е, успя.

даа мн пъти.. даже сега искат да ме бият заради едно момче ... хахаа .. треперят ми гащите от страх ..
    а към авторката да колкото разбрах ти си момиче и иска да те бие момче така ли ?? ..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    Sofia (:
    момиче съм,а иска да ме бие момче зарад едно друго момиче btw това ми е новия профил,баннали са ми стария незнам защо ;дд Lol

Цитирай Първоначално написано от kifLataxD
    момиче съм,а иска да ме бие момче зарад едно друго момиче btw това ми е новия профил,баннали са ми стария незнам защо ;дд Lol
    тоя тряа да е батии злетака .. вместо да оправи нещата той иска да та бие ... това нямаше да е проблем за мен понеже имам по голям брат който само да разбере че някой ме е пипнал и с пръст най вече момче нз ко ше става.. но нз как можеш да се справиш със ситуацията ако имаш връзки може да са опрайш но ако нямаш се извини дори и да не си виновна за да не ядеш бой
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    еми мене една съученичка ме заплашваше,че ще ме бие...ама мен въобще не ми пука,тя е такава пикла мен щяла да набие апффф
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Sofia (:
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    Цитирай Първоначално написано от kifLataxD
    тоя тряа да е батии злетака .. вместо да оправи нещата той иска да та бие ... това нямаше да е проблем за мен понеже имам по голям брат който само да разбере че някой ме е пипнал и с пръст най вече момче нз ко ше става.. но нз как можеш да се справиш със ситуацията ако имаш връзки може да са опрайш но ако нямаш се извини дори и да не си виновна за да не ядеш бой
    попринцип имам,но не мисля,че така се оправят нещата затова не съм неква хипер надута,че имам хора ;дд мисля да го добавя в скайп и да говоря с него,ако не стане прибягвам към връзките

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    Слушай ме сега! Първо пролучи го тоя дет те заплашва има и връскари ... който изпълняват нещтата който кажат ако не е некав връзкар мойш му натрошиш муцината разбираш ли ако е връскар фанете се 10/15 и го пребиите Аз навремето така правих и мноо бой съм ял и в болница съм лежал заради такиа ама тогава не ме беше бъз не че ся ме е де но ся съм си тарикат
    Абе зор успях да разбера какво искаш да кажеш,ако ще е по разбрано напиши го на латиница
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мен вече от никой не ме е страх имам си хрътки които като ме пипне некой и го наказват,мноо са кръвожадни особено и гледачите им.

Имам си солидна охрана от адски хрътки.
    Винаги кръвожадни,с адската агитка готови за битки.
    Не се нуждаят от бронежилетки.
    Предвождат ги демони невидими.
    В атаката си те непредвидими.
    На от дявола са подсъдими.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Съученици не ... но хора от даскалото да .... така и не направиха нищо.

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Град
    София
    Не,не съм получавала.Попринцип не приемам такива неща на сериозно,ако някой има нещо против мен да дойде направо,не да ме заплашва,защото на думи всички са смели..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    В класа ми има една смешка, която се опитва да "заплашва" целия клас, но само като каже нещо от сорта на "Много жестоко ще си изпатите заради това..." всички избухват в страхотен смях и оная се спича хипер ако... нооо е пълно с жалки хора на всякъде
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Веднъж един се опита да ме заплашва.Набих го той продължи да ме заплашва 2-ри път го набих той пак ме заплаши.Извика хора за мое щастие аз също бях с хора и пребихме него и неговите хора и от тогава като ме вди по коридора се забива в другия край.
    Йога и мъдрост

Град
    Варна
    заплахи само от даскалки съм имал от учениците - само един може да ми отправи таква, но сме най-добри приятели с него, а на другите не им стиска . а за някои момичета без заплахи бих ги пречукал, но... не мога да ударя момиче. не съм. няма. жалко, че не обичам да си нарушавам принципите

В моч опит ,н е че е кой знае колко ,но тези ,които раздават заплахи са обикновенно тези ,които нямат с какво да ги подкрепат ,ако някой ще ти прави нещо ,едва ли ,ще те предупреждава.И да ,естествено ,че съм получавал заплахи ,никои обаче нищо не е направил по въпроса ,със заплахите си остават.

Повече от фен Аватара на bishop
    Хах, с един съученик се бяхме скарали мн жестоко и мн обичаше да ми казва че си 'ритам здравната книжка' нещастник мн ми беше смешно (особено след като го повтори 5-6 пъти, всеки следващ беше звучеше още по-жалко от предишния).
    Welcome to the end of the thought process.

О,да! Преди редовно.. ние понеже бяхме 5 дружки така доста накипрени и всички бяхме мн устати и доста завистливи момиченца искаха да ни бият,само че,чудно как винаги те оставаха набитите и даже и на другия ден повечето идваха и ни се извиняваха
    Quod me nutrit,me destruit!

Re: заплахи

Цитирай Първоначално написано от zwezdichkaTa
    Някога да сте получавали заплахи от съученици? Как реагирахте? /смисъл,че ще ви бият или някакви подобни/
    получавал съм..даже ме биха
    иначе тва са глупаци с който не се занимавам и никога не съм се бил или да се карал с някой

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Ами 9 клас съм и до сега не са ме заплашвали,пък и не мисля,че някога ще ми се случи в училище..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

не говоря и не се занимавам с тъпанари, най-добрия начин да се оттървеш от тях е като не ги доближаваш, не им говориш нищичко е една дума не бъде в тяхното обкръжение
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Ооо..получавала съм на няколко пъти обаче те винаги са го казвали на фр или на мен по скаипа и само като ги видя дори те да са 2 а аз една винаги налитам на бои.Миналата година даже викнаха майка ми за побои и оттогава несмеят да ми говорят разни фръцли.Ама едно бивше не ме оставя намира от заплахи ама кфо??

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    заплаши ме, ежи ми се,надъхва ми се .. И ТО В ДАСКАЛО - целува всеки един радиатор по най-старателния и брутален начин

Супер фен
    Да, случвало се е да получавам заплахи от бившите си съученици. За щастие никога не са се осъществявали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си