.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: kak da postapq

kak da postapq

imam golqm problem.vijdam 4e da6terq mi pi6e tuk i re6ih da spodelq ne6to koeto mnogo me ma4i.jenena sam ot 15 godini.obi4am maja mi...no ve4e nqmam o4i da go pogledna.hodihme ot rabotata na hija v bansko.vsi4ko be6e otlli4no.nastaniha ni v luksozen hotel.be6e mnogo hubavo.ve4erta se bqhme sabrali na piene qdene i tanci.stana kam 2 4asa kogato pusnaha bavna pesen i vsi4ki stanaha da tancuvat. 6efa mi me pokani i az stanah.darjahme se normalno...no po edno vreme usetih kak se doblijava i mi pro6epna v uhoto "tazi ve4er 6te si s men" neznaeh kak da reagiram.taka i stana.hvana me za rakata i me zavede v staqta si.zapo4na da me celuva i pravihme lud i strasten sex.a sutrinta se po4uvstvah mn vinovna.neznam kakvo da pravq dali da kaja na maja mi ili da si zamal4a?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    tva e sait za teenove.pi6i pismo vuv li4na rama do doktor vrab4ev izvesten sexulog.toi 6te te posuvetva mnogo po dobre ot nas

Град
    София
    ай стига с такива базикчийски теми ...

Много ме съмнява че жена на около 40 би си написала този ник... поредния идиот пуснал темата повлиян от някой филм, който е гледал наскоро...

Цитирай Първоначално написано от traka
    Много ме съмнява че жена на около 40 би си написала този ник... поредния идиот пуснал темата повлиян от някой филм, който е гледал наскоро...
    +1

Звучи ми като латино-американска сапунка!
    Russian Aerospace Agency

Не само... знаеш ли що драми има ... винаги можем да черпим само хубави неща от филмите, а и сънищата не са за подценяване.

na 32 sam.i dryg pat sam se zapitvala do internet za vaprosi koito me interesuvat.no tozi pat e razli4no.mislq da poslu6av saveta na momi4eto i da en kazvam,za6toto tova moje da provali jivota i na da6terq mi i na maja mi

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от GangstaLovin
    na 32 sam.i dryg pat sam se zapitvala do internet za vaprosi koito me interesuvat.no tozi pat e razli4no.mislq da poslu6av saveta na momi4eto i da en kazvam,za6toto tova moje da provali jivota i na da6terq mi i na maja mi
    pi6i do redakciqta na li4na drama do doktor Vrab4ev.toi e izvsesten sexulog i semeen suvetnik.toi 6te te posuvetva nai dobre

Е хубаво де и да си реална... що си мислиш, че тийнове ще ти дадат адекватно мнение, та даже и помощ?! Сори ама не си за тоя форум, не че и аз се вписвам в тийн групата ма поне само си давам мнението, а не търся съвети...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Цитирай Първоначално написано от traka
    +1

Звучи ми като латино-американска сапунка!
    На същото мнение съм плюс това жена на 32 да има такъв правопис и да пише че е "женена" е просто лудост.

Към авторката: Дъщеря ти на колко е ?

Супер фен

Ти си виновна, че така си постъпила. Разбирам да е под влияние на алкохол. Поне заради дъщеря си не се ли замисли, че ако разбере ще й стане много гадно?! Замълчи си за момента въпреки че постоянно това ще ти е в мислите и ще ти е гадно и на теб, но твоя е грешката и няма как да върнеш времето назад. Поне, ако обичаше мъжа си.... както и да е..

ne wqrvam 4e jena na 40 godini she si napi6e takaw nik..temata e 3ebavka nali

Айде стига с тея ебавки !
    Поне като ще се лигавиш прави го като хората на едно място писал/а едно тука друго. Тъпи сте !
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...915&highlight=
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SK0RP10N
    Guest
    Да бе, и кой е толкова тъп да ти се върже ?

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    tva e sait za teenove.pi6i pismo vuv li4na rama do doktor vrab4ev izvesten sexulog.toi 6te te posuvetva mnogo po dobre ot nas
    почувствах се горд теен
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Re: kak da postapq

imam golqm problem.vijdam 4e da6terq mi pi6e tuk i re6ih da spodelq ne6to koeto mnogo me ma4i.jenena sam ot 15 godini.obi4am maja mi...no ve4e nqmam o4i da go pogledna.hodihme ot rabotata na hija v bansko.vsi4ko be6e otlli4no.nastaniha ni v luksozen hotel.be6e mnogo hubavo.ve4erta se bqhme sabrali na piene qdene i tanci.stana kam 2 4asa kogato pusnaha bavna pesen i vsi4ki stanaha da tancuvat. 6efa mi me pokani i az stanah.darjahme se normalno...no po edno vreme usetih kak se doblijava i mi pro6epna v uhoto "tazi ve4er 6te si s men" neznaeh kak da reagiram.taka i stana.hvana me za rakata i me zavede v staqta si.zapo4na da me celuva i pravihme lud i strasten sex.a sutrinta se po4uvstvah mn vinovna.neznam kakvo da pravq dali da kaja na maja mi ili da si zamal4a?
    абе за мъжъ ти не знам, ама щерка ти 100% ще разбере

Re: kak da postapq

Цитирай Първоначално написано от Mr.Nightmare
    абе за мъжъ ти не знам, ама щерка ти 100% ще разбере
    и после хоп 3 години терапияаааа
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Ама шаврантио, я хой да готвиш вместо да си губиш времето с измишльотини.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ami zna4i mnogo lo6o, 4e si na 32 i vupreki tova ne znae6, 4e se kazva "dopitvaam se do", a ne "zapitvam se do" )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си