- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Thougtless
Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless
۩ Sic GorgiamuS AlloS SubjectatoS NunC !! ۩
не ми харесва, съжалявам. първо имаш някои грешки, които трябва да ги оправиш...второ е малко недодялано и някакси "сковано" като усещане..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
1во - заглавието е грешно, пише се Thoughtless.
2ро - в по-голямата си част е буквален превод на песента на Korn - Thoughtless.
3то - не ми харесва:
- защото не признаваш откъде си взел идеята (а и направо част от текста...при това по-голямата част от текста)
-няма никаква рима.
Your pseudo sunshine I don't need.
Немаш талант.
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien