.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Thougtless

Град
    Rousse

Thougtless

Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless Thougtless
    ۩ Sic GorgiamuS AlloS SubjectatoS NunC !! ۩

не ми харесва, съжалявам. първо имаш някои грешки, които трябва да ги оправиш...второ е малко недодялано и някакси "сковано" като усещане..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

^^ взе ми думите от устата

Град
    Horrorwood
    1во - заглавието е грешно, пише се Thoughtless.
    2ро - в по-голямата си част е буквален превод на песента на Korn - Thoughtless.
    3то - не ми харесва:
    - защото не признаваш откъде си взел идеята (а и направо част от текста...при това по-голямата част от текста)
    -няма никаква рима.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Разкрит!
    we give it all.

Немаш талант.
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

тъпоо!
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми