- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Употребявате ли наркотици? +Marijuana
И аз това съм си мислила, че ако една линия ти беше 20 стотинки, всички ще са в джаза нон-стоп.Първоначално написано от RAWRRR
Включително и аз.
Обаче споменаваш ЛСД.
Попринцип от тук присъстващите във форума и употребяващи 'разни' работи, всички са или на амфети, или на кокаин, или на бонбони.. понеже ходят по партита. Всеизвестни със своята сила и енергия, която дават на употребяващите ги.![]()
ЛСД-то ти е ега мощното психоактивно вещество, халюциноген, което по никакъв начин не би могло да ти е от полза по партита..
Аз викам да се ограничим в разговорите с по-безобидните синтетики (независимо колко скапващи са към мозъка ти и процеси, извършващи се в организма ти)
Едва ли някой от тук присъстващите би могъл да защити тезата за употребяването на метаамфетамин, хероин или някакъв друг по-сериозен и рисков наркотик. ..![]()
Крем, то не е въпросът в това дали ми отърва, или не... аз не се опитвам да се оправдавам тук, да лекувам болна съвест или да си търся поводи да се друсам - щото видиш ли е по-малко вредно от кутиите, дето ги дъня всеки ден.
хероина не го броя - той е ясен, за лсд - окей, говорили сме си, че от едното любопитство, можеш да се повредиш сериозно и никога да не излезеш от филма, но за мен е висша степен на слабоумие да посегнеш към нещо такова... малко са хората, които наистина могат да опитат нещо толкова сериозно само веднъж и да си продължат по старому.
Просто ме хвана яд, че някои говорят наизуст и слагат амфетите до хероина - това е просто смешно. И в този ред на мисли реших да споделя опит.
Както и фактът, че онзи ден, докато си лежах кротичко и четях книжка, слушах как дробовете ми издават силни и нехарактерни звуци за бели дробове на 19-годишна и въобще като за бели дробове като цяло, и не можех да направя нищо.
И откровено си се насрах от притеснение в рамките на няколко часа.
Познай в случая кой е потенциалният ми убиец.
Найс...
Собственост на Canis_Dirus
абе, много стана сериозна темата. аз съм виновна. признавам си, че станах с гъза нагоре.
ае, поздрав![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OiYQUPmRRKc[/youtube]
на кафево
няма никой който да е вземал LSD![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Не! .. И да добавя, има и много по готини неща в живота освен наркотика![]()
"Бог е мъртъв" - Ницше
"Ницше е мъртъв" - Бог
----------------------------
"От години вече съм в играта
знам как стават зад кулиса нещата..!
Още съм на Границата между двата Свята
... нито беден, нито богат , а по средата!!!"
Рядко
lsd ne e podhodq6t primer kam nego ima samo psihi4eska zavisimostПървоначално написано от RAWRRR
a da kym drugite narkotici se pristrastqva6 mnogo po lesno ama cigarite se otkazvat po trudno
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
povqrvai mi na parti to4no e nai qko da zeme6 lsdПървоначално написано от cherinka
I'm a psycho baby
Да.
haahhaah ebati podpisa
I'm a psycho baby
Вижте тука анкетата..най отдолу къв е отговора :
ИСКАМ АДВОКАТ .. ахахха
http://hashish4e.dir.bg/_wm/anketas/...059f1e00d0b2fd
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
dobre be vijte go toq dqtka kvo prai![]()
http://www.youtube.com/watch?v=s_5Us...eature=related
I'm a psycho baby
Пробвала съм. Амефети, екстази и трева. За в бъдеще - бих пушила, но нищо повече.
е,не...Първоначално написано от cherinka
![]()
мне не употребявам такива простотии..
Попринцип знам, че не е вредно да се опита 1-2 пъти, но НЕ, не употребявам...алкохол много рядко иначе![]()
пссст..
за нова година колко грама ще подсигурите![]()
екстраПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Първоначално написано от OnkoRz
i koi sa te...da wisish pred komputara cql den i da se tap4esh s hranai alkohola omrazva da wi kaja
no smesish li s nqkoe hap4e ili trevica...
![]()
Ще бадем 1о човека , а на човек се пада п0 грам демек 1о грама са подсигурени ;]]Първоначално написано от psychopath
хехехехехПървоначално написано от t0nch0
![]()
ахахах, малкия е опасен бе.. разбира ги той.Първоначално написано от OtherDimension
![]()