- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса първи път
абе вие нормални ли сте.. кво само плашите момичетата че кат ги отварят се едно ще боли толкова много че ще умират.. вие сте ненормални беее... да боли ма виее така го казвате се едно ша ги колим тия момичета .. пфф супер е тъпо ..
P.S:МОМЧЕ СЪМ !!!!!
ave nqma ni6to stra6no v sefteto. vseki edin minava prez tova a otnosno otvarqneto spoko ve 2-3 kapki kruv i ni6to pove4e. bolka pri vseki razli4no no obiknovenno po4iti ni6to. Taka 4e nema ni6to stra6no.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При някои изобщо няма болка, при други е силна, но кратка, определено не е болка за умиране. И все пак си зависи от нагласата.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Зависи как ще те предразположи партньора. Мен лично изобщо не ме болеше![]()
taka i ne razbrahte 4e pri vsqka e razli4no![]()
С ТАЗИ ТЕМА ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ ОПЛАШЕНИ МОМИЧЕТА НА КОИТО СА И НАПЪЛНИЛИ ГЛАВИТЕ С ГЛУПОСТИ ЧЕ АДСКИ МНОГО БОЛИ И ЧЕ ИМА МНОГО КРЪВ НЕ Е ТАКААА..
az puk 6e te oprovergaq.vsqka e individualna i dokato nqkoi ne use6tat nikakva bolka to drugi gi boli ujasno mnogoПървоначално написано от snaipera92
![]()
Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
хахАХххаха...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ми то с такива като тебе как няма да ги е страх момичетата. теб най-вероятно изобщо не ти пука за момичето гледаш да си напраи6 кефа![]()
![]()
![]()
С ТАЗИ ТЕМА ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ, ЧЕ СЪМ ДОСТА ТЪП, ГРОЗЕН И МОМИЧЕТА НА КОИТО СА ИМ НАПЪЛНИЛИ ГЛАВИТЕ С ГЛУПОСТИ ЧЕ АДСКИ МНОГО БОЛИ НЕ МИ ПУСКАТ.
Това дали ще боли или не зависи от организма-на всяко момиче е различен,а и също от това момчето как ще я предразположи..Мен не ме болеше..
о0ф айде разбрахме всички че си отварял... или че си големия секс разбирач ..все тая..Първоначално написано от snaipera92
ТАя тема с ква цел е..... да "успокоиш" девствените момичета?! ПфФ.... на която и е интересно ще се поинтересува и ще разбере,каквото е нужно за 1вия път.Недей си прави реклама
Всичките много разбирате... за това форума е пълен с тъпи теми...като тая (сори,нищо лично)
И при мене така, дори втория път се разплаках от болка.Първоначално написано от DevilWish
Но при всяко момиче си е различно, така че не се паникьосвайте драги мацки!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
mii nz za drugite ama mene 1 put ne me bolq t0lkowa mnogo..e sa ne moga da kaja 4e ne me bolq ama ne beshe 4ak tolko
нит сам големия ебач нит сам отварял.. просто много плашите момичетата аз ако сам моми4е няма да се еба никога по тия ваште думи за болки и глупости ..
мен също ме боля но много малко и няма нищо страшно... спок![]()
Това го казва snaipera92Първоначално написано от Mi6inka
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
nqma i da stane skoro maiПървоначално написано от x3eme
Споко мен...не се вкарвай в некви филми бе братле!![]()
+1Първоначално написано от ivsan4eto
Eating isn't cheating - Arnold
Ами аз съм чувала че повечето момичета страшно много ги боли. Наясно съм че при всеки е резлично, но е факт че се пак има болка...
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ами аз още не съм пробвала.Първоначално написано от cickin
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
офф при някои боли при някои не кръвотечението също е различно може да се получи кръвоизлив може и разкасване но за всеки си е различно...мен не ме боля толкова много но за сметка на тва бях с външно разкъсване и тече доста крав![]()