- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да каже или да си замълча
Отскоро усещам силно привличане към един човек и нз немога да не му пиша по скайп ! Окей казах си тва ще отмине но идва другото нали пишеме с сутринта по скайп и той бил вчера на купон та ми разправя кви момичета имало страшни били и т.н! НЕЗНАМ защо ме хвана яд но до преди дни беше много различен сми некфи намеци идваха караше ме да му пускам камерата а са дори и това не иска. Като го попитам защо се държи различно той не държа се нормалнопишеше ми а са ако не му пиша няма кой нищо не съм направила незнам какво стана? кажете ми кво мислите
![]()
Мисля,че съм гладен.А по темата бих казал ,че не го кефиш.
еми не му пиши, за да видиш дали ще се сети... ако не... чао и толкова, не е единствен все пак![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ДОБЪР СЪВЕТ ТАКА И ЩЕ НАПРАВЯПървоначално написано от PLuScHeTo
Може да е осетил нещо и ся да се прави на недостъпен![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Дам, не му пиши... Ако той има някакви чувства сам ще ти пише и ще промени отношението си към теб...
А иначе за купона, дето ти е разказвал... не го приемай толко навътре... може просто да е искал да те издразни, знаеш ги кви са момчетата...![]()
nicolepcd
Е какво момче е,не може ли да се похвали какво е видял?
Дори и гадже да ти е,какво лошо има в това да каже,че е видял хубави момиченца?
Май си права и аз така мидля ми ще ви послушам ако има някой да дава съвети не отказвам мерси предварителноПървоначално написано от ThePowerOfLove
Аз мисля,че НЕ трябва да му обръщат толкова голямо внимание и не трябва да му отдаваш толкова голямо значение.Явно или хресва някое момиче,или просто си не ти отдава голямо значение...НЕ му пиши и не се сещай за него,и ако тогава те забрави го зарежи.![]()
A ne si li se zamislqla che prosto naistina moje da si se dyrji normalno ?A ti da se vkarvash v nekvi filmi? Izchakai prosto.
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Не разбрах, връзката ви виртуална ли е?! Защото, ако е така - всеки има различно отношение към този тип връзки и може би неговото е негативно.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
изпадала съм в подобна ситуация и го оставих той да поеме инициативата,но него май го достраша..![]()
Първоначално написано от PLuScHeTo
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако до 3 дена той не ти пише..Тегли му една майна и тва е !![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Ами може простъо ти да си внушаваш разни неща и да си вкарваш филми. Но все пак можеш да опиташ да го оставиш малко......ако всичко е наред той сам ще те потърси....ако НЕ - просто си продължаваш напред и толкова...
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Значи е изгубил интерес към теб, но пробвай да се направиш на недостъпна да видим какво ще станеПървоначално написано от beb4yy
Печели само този който рискува.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!