- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кокоши трън
Здравейте!Моя проблем е малко особен.От известно време на ръката ми се появи кокоши трън.
Та исках да попитам дали и някой друг е имал същия проблем и как се е справил с него?Перси много предварително!!
![]()
Преди време имах на крака. Изчаках го малко да порастне и после с игла го разкарах. Стискай зъби и действай.
Don't tell me what I can or can't do !
Аз имах на стъпалото. Едвам ходех. Стоеше едно като ... блахх ... ужас. Значи първо действах по следния начин ...
След душ, когато кожата е мека, взимах една игла и вадех самите трънчета от тая гнусотия. Не след дълго обаче пак си имаше ...
Пробвал съм и с лепенки от аптеката. Има специални, но при мен не помогнаха.
Накрая татко ме спаси. Понеже ловува, ми го изгори с барут от един патрон. Не помня какво точно правеше, но изсипа барута и го намазя с някаква простотия, и бам на тръна. И той жален изгоря, кво да прави.
Вариянт е също да идеш в болницата с азот да ти го изгорят.
Както прецениш вече ти![]()
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалисти са построили "Титаник".
Аз също преди имах върху няколко пръста на ръката и питах баща ми,и той ми каза да си спомня първият кой е бил първия трън който се е появил.И върху него слагах Салицил и отгоре с лепенка.Държах го 4-5 часа,няколко дни така правих и започнаха да изчезват 1 по 1 сичките![]()
аз преди време си махнах моя с бабини рецепти...ама беше много гадноЗначи нарязва се една глава кромит лук на парченца колкото да покрият мястото и се накисва минимум за 24 часа във винен оцет...И след 24 часа си слагаш едно парченце на праста и го залепваш с лепенка. Обикновено аз го правих за праз ноща и на сутринта го махах и през деня оставах мястот да диша (но му слагах лепенка ,че изглеждаше много зле). Но като цяло мястото омеква и се отваря като сланчоглед с всичките транчета вътре... Не помня точно колко време продължих да си слагам всяка вечер, но като цяло докато ми писна и след като спрях мястото почна да изсъхва и накрая изчезна ... ако искаш пробвай ,но е доста болезнено. Успех
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
това е инфекция (стафилококова най-често) и показва смутен локален или общ имунитет.Първоначално написано от fenkatakrisi952
ако са множество - задължително се търси основна причнина: диабет! , носителство....