.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кокоши трън

Здравейте!Моя проблем е малко особен .От известно време на ръката ми се появи кокоши трън. Та исках да попитам дали и някой друг е имал същия проблем и как се е справил с него?Перси много предварително!!

Град
    София
    Преди време имах на крака. Изчаках го малко да порастне и после с игла го разкарах. Стискай зъби и действай.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Перник
    Една приятелка имаше два.Единя го горя с (не си спомням с какво беше) и и стана по голяма рана.Казваше ми,че се опитвала да го реже и пак не станало.По-добре изчакай само да мине или го мажи с нещо.Но не давай да ти го горат!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Абсурдистан
    Аз имах на стъпалото. Едвам ходех. Стоеше едно като ... блахх ... ужас. Значи първо действах по следния начин ...

След душ, когато кожата е мека, взимах една игла и вадех самите трънчета от тая гнусотия. Не след дълго обаче пак си имаше ...

Пробвал съм и с лепенки от аптеката. Има специални, но при мен не помогнаха.

Накрая татко ме спаси. Понеже ловува, ми го изгори с барут от един патрон. Не помня какво точно правеше, но изсипа барута и го намазя с някаква простотия, и бам на тръна. И той жален изгоря, кво да прави.

Вариянт е също да идеш в болницата с азот да ти го изгорят.

Както прецениш вече ти
    Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
    Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалисти са построили "Титаник".

Град
    Перник
    Точно това имах в предвид.Не ходи на лекар.По-зле ще стане.
    (Не всеки път лекарските процедури са ефективни!)
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Аз също преди имах върху няколко пръста на ръката и питах баща ми,и той ми каза да си спомня първият кой е бил първия трън който се е появил.И върху него слагах Салицил и отгоре с лепенка.Държах го 4-5 часа,няколко дни така правих и започнаха да изчезват 1 по 1 сичките

Голям фен
    Град
    Констанц
    аз преди време си махнах моя с бабини рецепти...ама беше много гадно Значи нарязва се една глава кромит лук на парченца колкото да покрият мястото и се накисва минимум за 24 часа във винен оцет...И след 24 часа си слагаш едно парченце на праста и го залепваш с лепенка. Обикновено аз го правих за праз ноща и на сутринта го махах и през деня оставах мястот да диша (но му слагах лепенка ,че изглеждаше много зле). Но като цяло мястото омеква и се отваря като сланчоглед с всичките транчета вътре... Не помня точно колко време продължих да си слагам всяка вечер, но като цяло докато ми писна и след като спрях мястото почна да изсъхва и накрая изчезна ... ако искаш пробвай ,но е доста болезнено. Успех
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Пффффф недей си го пука. Върви в аптеката и попитай има един лепенки за кокоши трън, самата лепенка има лекарсо на нея и няколко дена си я дръж на кокошия трън и след тва то ще се е умъртвило мястото и няма да чувстваш нищо и с една игла си махаш от вътре то е едно бяло такоз и тва е.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Кокоши трън

Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    Здравейте!Моя проблем е малко особен .От известно време на ръката ми се появи кокоши трън. Та исках да попитам дали и някой друг е имал същия проблем и как се е справил с него?Перси много предварително!!
    това е инфекция (стафилококова най-често) и показва смутен локален или общ имунитет.
    ако са множество - задължително се търси основна причнина: диабет! , носителство....

Ми не само един е.

Проблема е решен.падна си отсамосебеси.благодаря мн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си