Сигурно има хиляди такива теми,само да не ми се скарате.Та проблема ми е следния:
Момичетата от нашия клас се гримират а аз не слагат молив.ФДТ,сенки общо взето всичко на 13 съм.Искам и аз да сложа ФДТ обаче се твърди,че порите се запушват дали е така според вас и дали да почна и аз да се гримирам може да е смешно но..![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Ужас.Ами ако нямаш недостатъци - няма защо да слагаш фон дьо тен.Не ги гледай тези малки курвички от твоя клас.
Офф, на 13 защо трябва да си съсипваш лицето??? Въобще не мислите.. на 20 години на нищо няма да приличаш...Кво ги гледаш другите... Баси, спрете се!
![]()
еlsy![]()
Действително човек не трябва да гледа другите.Вземи си ФДТ (или там какво е) и си слагай само на пъпчици ако имаш,но го слагай такаче да не остане като петно.А най-добре е да премахнеш недостатъците,като ходиш редовно на козметик.Тогава никакъв грим не ти трябва![]()
Мила,недей да се водиш по другите момичета-бъди самата себе си и ти реши кога да почнеш да ползваш козметика,а и не ти прапоръчвам да започнеш отсега с нея,защото ще си скапеш кожата.След години твоите съученички ще плачат ,че кожата им на нищо не прилича точно защото отсега са почнали с ФДТ ,пудра и тнРадвай се на младостта си
за всичко си има време :ще почнеш да се гримираш и всичко ,не бързай :P