- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Д'еба и смрадливите Хора!!!
Пътищата се разделяли.
Все някога трябвало да порастнеш.
Не трябвало да си искрен.
Никога.
Иначе си слаб.
Нямало любов. Имало секс.
Нямало приятелство. Само интереси.
...
Курвите са превзели света, бе!
Вървиш по улицата - стока и купувачи. Това е.
Други толкова обездушени същества едва ли съществуват.
Жал ми е за вас!
Как усещаш щастие, като си си забранил всички чувства?
Като се преструваш, кого заблуждаваш, освен себе си?
Храниш ли се, наранявайки другите?
А, да, любимо ми е да накараш някого да махне шлема си, само за да му удариш едно кроше. Човещинка си е, естествено.
Майната ви, мишлета!!!
^ а може би не?
защо съдиш толкова бързо по дяволите.
блаб-ке, какво е станало, по какъв повод това?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
колко задълбочен смисъл се среща в тъпите ти мнения ..(понякога)Първоначално написано от gbemXXVIII
![]()
![]()
The Spark
Каза човека, който не е имал човек до себе (приятелка) си за повече от 2 часа.Първоначално написано от gbemXXVIII
Шшшш,я тихо!Първоначално написано от gbemXXVIII
Scion,може и тя да е в душевен цикъл като теб.
Не отрече, което значи, че е истина.Първоначално написано от gbemXXVIII
![]()
Айде ходи си търси приятелка, бе!
Заради всички, бе!
Ей така, писва понякога!!!
К'ва лЬОбов ви гони пак?
Уморих се от всичките привидности.
От утре и аз ще се преструвам, да видя какво е.
Eби им майките на всичките, да не ти пука. Давай си напред, другите да се чудят и да им е гадно. Хората като са мишки няма за к'во да се сдухваш![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
какво стана с несвързаният "арт"-стил на писане?
Grumpy old madman
Блаб, майната им, нали?!
я поеми дълбоко въздух и се усмихни! (:
http://www.youtube.com/watch?v=H7HeoGjjhb4
Повече точки, Канис, в това е тайната!:Д
Опитай!
абе поспи малко,стига с тия истерии.кво сме ти направили ние,че сме щастливи и задоволени?
бе като стане нощ и нещо в повечето хора се отключва, всичко, което се е събирало през деня/последните дни. И настава една...поне при мен е така, явно при авторката също :р
Мен ми е някво шашаво по-скоро, не ядосано, иначе и аз бих се включил с едно майната му :р
p.s. намери си Wintersun - Sadness and hate и си я пусни, поздрав от мен имаш с нея.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И аз това си мислех днес... душевното остава на втори план, дори трети, четвърти... хич го няма.
mindscan
ТОва поне е интелигентна хейтърска тема. Моите са просташки и ги заключват. Щото пише KУP!
Grumpy old madman
Ачо, т'фа е щото ние сме тъпаци, не разбираме от възмущение.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
мани, недей, тая омраза ще те довърши!
Хората са се забравили. Това е.
Тази игра "всеки за себе си" е безкрайно тъпа.
Ако я играеш, не можеш да си позволяваш да наричаш някого приятел или пък любим. Това смятам.
И аз се чудя 'що темата ми е жива, но както и да е.
е, разбираме те бе, ексоПървоначално написано от Raybeez
пък и да си хейтър е яко тез' дни
![]()
на хората нищо им няма.ти си самозабравилата се.ти ги наричаш с не дотам приятни епитети,без да си даваш сметка че и ти принадлежиж към "хората".най-безумното нещо,което може да направи човек е да предостави контрола над себе си на друг.ти и това си направила,вероятно.помисли си,ако всички играеха една игра,ти нямаше да бъдеш родена.не си ти тази,която ще съди хората за постъпките им и за мислите им.мислиш се за различна в този момент,че само ти изпитваш чувства и т.н и т.н.да,ама не.никой не е толкова уникален,колкото му се иска.и болката на тинейджър никога не е голкова голяма,колкото той я представя пред широката публика
може да дойде скоро новото време на хипитата, дай да си плетем венци и цветчетаПървоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
Ех, ама как ме разчете набързо! Направо съм потънала в самозабрава. Пффф:ДПървоначално написано от forrzi
Нито съм тийнейджър, нито хиперболизирам болката(???) си.
Обаче точките ти се конкурират с моите, признавам те:Д
и аз това си мислих оня ден..
споделих го - 1)не ми обърнаха внимание; 2)казаха ми да не се занимавам с глупости; 3) цитат "Не обръщай внимание на другите, само ти си важна" хааха -(след това) други мисли заместиха предишната - и сега ти пускаш тема за абсолютно същото.![]()
избери си вариант 1 или вариант 2?![]()
Избрах си 3), благодаря :Д