.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Хининова вода или стимулант за коса на Икаров

Чудя се кое от двете е по хубаво-Хининова вода или Стимулант за коса на Икаров.Чувала съм че хининовата вода изсушавала косата или я омазнавала.Е вие какво ще ми препоръчате?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    В козметика и диети има много такива теми,погледни там

Да сега ги разгледах но нищо не видях за това дали хининовата вода дали я изсушавала косата или я омазнавала

Супер фен Аватара на Deadlock
    Противоположни мнения ще прочетеш, затова по-добре ги пробвай направо. Личният ми опит сочи, че не са нищо особено и също не омазняват/изсушават. Стимулантът на Икаров поне има обнадеждаващо съдържание...уж. (:

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    според мен трябва да ги опиташ как ще подействат на тебе,защото ако пигаш на всеки по различен начин действат двете неща.Стимуланта не съм го ползвала,но мисля скоро да си го взема -чувала съм ,че са доста доволни от него,за хининовата вода не прекалявай с нея,защото може да почне да ти капе косата повече-от хининовата вода на Кокона доста започна да ми капе косата и веднага я спрях докато с хининовата вода на Адда нямам проблеми.Просто опитай

При всеки е различно. На мен косата не ми се омазняваше докато използвах хининова вода. Сега съм със стимуланта и мисля, че с него е по-добре. Но все пак ти трябва да ги пробваш, за да разбереш как ще ти подействат, но аз лично не съм чула някой да се оплаква от стимуланта на Икаров

Аз бих ти препоръчала Стимулан за коса на "Икаров" и шампоан с хинин.. така общо взето ще можеш да пробваш и двете и ще има по- голям ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си