.

Виж резултатите на анкетата: Какво ви помогна повече?

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Garnier

3 18,75%
  • Акне Аут

2 12,50%
  • Eucerin

0 0%
  • Vichy

0 0%
  • Биле

0 0%
  • Салицилов спирт

1 6,25%
  • Комбинирах няколко различни продукта

5 31,25%
  • Домашни маски и други отвари

0 0%
  • Козметик

1 6,25%
  • Друго

2 12,50%
  • Зинерита

1 6,25%
  • Не използвам нищо

1 6,25%
  • Не излизам от вкъщи

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Акнето и морето от продукти, които би трябвало да помагат

Акне, пъпки, несъвършенства и тонове продукти. В крайна сметка какво помага повече? И тъй като съществуват повече от няколко продукта за такива проблеми, съм написала само името, вие посочете продукта.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    времето всъщност...в един момент лицето ми се изчисти от нищото...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    българия
    А докато ти се изчисти с какво го маза?

При мен премина много бързо.Парирах проблема традиционно.Подариха ми канадски пчели.Аз им взех меда и се мажех по лицето.Понякога капеше на клавиатурата и залепваше копчетата, но това ми помагаше да пиша по-бързо в Скайпа, защото с едно натискане се отпечатваха няколко букви.От тази процедура кожата ми ставаше детска, а който ме целунеше казваше, че имам сладки бузи.Остарявам на години, но не и на лице!!!
    Пробвай.Канадските пчели се продават в пластмасов кошер, скъпи са и от време на време трябва да им наливаш розов сироп.Внимавай само царицата майка да не я удари любовната треска, че остава само кошера.Ако пък са цирей, пробвай с листа от алое.

лека нощ

Цитирай Първоначално написано от Syringe
    При мен премина много бързо.Парирах проблема традиционно.Подариха ми канадски пчели.Аз им взех меда и се мажех по лицето.Понякога капеше на клавиатурата и залепваше копчетата, но това ми помагаше да пиша по-бързо в Скайпа, защото с едно натискане се отпечатваха няколко букви.От тази процедура кожата ми ставаше детска, а който ме целунеше казваше, че имам сладки бузи.Остарявам на години, но не и на лице!!!
    Пробвай.Канадските пчели се продават в пластмасов кошер, скъпи са и от време на време трябва да им наливаш розов сироп.Внимавай само царицата майка да не я удари любовната треска, че остава само кошера.Ако пък са цирей, пробвай с листа от алое.

лека нощ
    Syringe, ти отново ме изумяваш. Честно къртиш.
    Иначе в момента нямам големи проблеми, освен синината на едната ми буза. Ама мислех да сменя Гарниера и се чудех към какво да се насоча.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Моите продукти ги няма в анкетата- Exfoliac крем и гел за измиване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си