.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: За кафето

За кафето

Лошо ли е да се пият по 3 кафета на ден на 14 години?
    SPIDER PIG
    SPIDER PIG
    Does whatever a SPIDER PIG does
    Can he swing
    From a web
    No he cant
    He's a pig
    LOOK OOOUUUTTT!!!!
    He is a SPIDER PIG

Ами аз съм на 16 и кафе много рядко пия,но съм чувала че не се отразява добре на по-малките.Но всеки е различен,аз лично след много кафе ставам по избухлива и нервна и го избягвам

Да, лошо е

Град
    Перник
    Да,уврежда сърцето!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

ето изчерпателна информация за кефето.... http://zdravosloven-jivot.com/content/view/30/4/

И защо първо не се поровите в нета, а после да задавате такива въпроси

Няма разлика от това дали пиеш 3 или 10,еднакво вредно е.Опитай да се ограничаваш само със сутрешното

разбирам, когато някой има нужда от кафе, когато му се натрупат много почти безсънни дни...

разбирам, че кафето става навик за студенти...

ама за пишлегари на 14години... можеш ли да ми обясниш... за к'ъв ти е т'ва кафе?

и да доста вредно...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    на таз възраст толкова много кафе аз пиех преди по 7 щото бях нервен ма то т'фа не е много хубаво щото е много вредно.то стимулира секрецията на кортизол което е лошо за костите и високите нива на тоз кортикостероид влияят върху стреса както и растежа щото потиска секрецията на соматотропен хормон благодарение на който растеж .та избора е твой аз реших да спра или поне да намаля до мин

Всеки ден когато съм на училище сутрин пия 1 кафе,защото иначе просто не мога (виж ся ваканцията нито 1 не съм изпила ).
    Но ДА,вредно е .Води дори и до безплодие,така че се опитай да го намалиш поне до 1 чаша.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: За кафето

Цитирай Първоначално написано от dory123
    Лошо ли е да се пият по 3 кафета на ден на 14 години?
    ако ти харесва не е лошо

Кофеинът е психо активен наркотик....колкото повече кафе пиеш толкова по-трудно ще започваш да се будиш сутрин и толкова по-трудно ще започва мозъчната ти активност......
    Според последните независими изследвания при консумация на едно кафе всяка сутрин в продължение на 3 години на третата година не може да се достигне мозъчна активност дори близка до тази преди да започнеш употребата. Да вредно е намали кофеина като психоактивен наркотик той влиза в същата графа с кокаина, марихуаната и т.н.
    Естествено големите корпорации нямат никаква ползва от това вие да знаете това....
    The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си