Лошо ли е да се пият по 3 кафета на ден на 14 години?![]()
SPIDER PIG
SPIDER PIG
Does whatever a SPIDER PIG does
Can he swing
From a web
No he cant
He's a pig
LOOK OOOUUUTTT!!!!
He is a SPIDER PIG
Ами аз съм на 16 и кафе много рядко пия,но съм чувала че не се отразява добре на по-малките.Но всеки е различен,аз лично след много кафе ставам по избухлива и нервна и го избягвам![]()
![]()
ето изчерпателна информация за кефето.... http://zdravosloven-jivot.com/content/view/30/4/
И защо първо не се поровите в нета, а после да задавате такива въпроси
Няма разлика от това дали пиеш 3 или 10,еднакво вредно е.Опитай да се ограничаваш само със сутрешното
разбирам, когато някой има нужда от кафе, когато му се натрупат много почти безсънни дни...
разбирам, че кафето става навик за студенти...
ама за пишлегари на 14години... можеш ли да ми обясниш... за к'ъв ти е т'ва кафе?
и да доста вредно...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
на таз възраст толкова много кафе аз пиех преди по 7 щото бях нервен ма то т'фа не е много хубаво щото е много вредно.то стимулира секрецията на кортизол което е лошо за костите и високите нива на тоз кортикостероид влияят върху стреса както и растежа щото потиска секрецията на соматотропен хормон благодарение на който растеж.та избора е твой аз реших да спра или поне да намаля до мин
Всеки ден когато съм на училище сутрин пия 1 кафе,защото иначе просто не мога (виж ся ваканцията нито 1 не съм изпила).
Но ДА,вредно е.Води дори и до безплодие,така че се опитай да го намалиш поне до 1 чаша.
ако ти харесва не е лошоПървоначално написано от dory123
Кофеинът е психо активен наркотик....колкото повече кафе пиеш толкова по-трудно ще започваш да се будиш сутрин и толкова по-трудно ще започва мозъчната ти активност......
Според последните независими изследвания при консумация на едно кафе всяка сутрин в продължение на 3 години на третата година не може да се достигне мозъчна активност дори близка до тази преди да започнеш употребата. Да вредно е намали кофеина като психоактивен наркотик той влиза в същата графа с кокаина, марихуаната и т.н.
Естествено големите корпорации нямат никаква ползва от това вие да знаете това....
The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.