- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На коя среща?
На коя среща подред за пръв път се целунахте със сегашния си приятел/ка и какво ви беше първото впечетление? :]
на първата![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не беше на среща,а в училище.Исках да му кажа,че изпитвам чувства към него,а не знаех как.Постоянно се запъвах,пелтечех,накая ми писна и го целунах.Ех..беше хубаво.
ами при мен нещата се развиха малко по-странно.Наясно съм как ще реагирате,но го пиша,защото знам,че не е така и че аз не съм такава,просто така се развиха нещата....бях го поканила да спи у нас след едномесечна чак и досадна свалка от негова страна,когато започна и на мен да ми харесва и че дойде у дома и стояхме доста време гледайки телевизия и разни други работи...говорихме малко и после си легнахме.Правихме секс,без изобщо да се целунем по устните.галихме и целувахме телата си,но само това.на сутринта се прегръщахме дълго...пак се повтори същото и пак нямаше целувка.Нито аз го пожелах,нито го отблъснах и от негова страна имаше същата реакция и така...така започна всичко,така и свърши.Абе и тази история си има весела страна.така е по-забавно.по-различно...
Някои птици никога не политат....
До сега сме излизали 3-4 пъти на среща отделно сме се виждали още няколко и още нищо...
Утре ще пътувам с него 22-23 часа с автобус до БГ и се надявам на нещо повече от разговори ама едва ли...![]()
не беше на среща...![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
На четвъртата.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
На втората.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
то не беше среща, а в даскало на стълбите![]()
На третата среща беше.Седяхме си в едно кафене и си дрънкахме разни глупости и по едно време той ми каза "Затвори си очите".Аз изобщо не се усетих накъде отиват нещата и се чудех тоя пък какво иска сега.Затварям очи и няколко секунди по-късно усетих топлинката на устните му върху моите![]()
Усещането беше все едно преминаваше ток по тялото ми.Толкова сладко и неочаквано.Мда,помня и че се подмокрих![]()
![]()
Не беше на среща, а на един купон. Бяхме се гушнали на терасата когато един приятел ни видя и започна да крещи "Горчиво!". Засмяхме се и се целунахме.Забавно беше
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ние на 3тата. Аз направо изтръпнах цялата. Още си го спомням.... Ех...![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Na 2-ta![]()
![]()
![]()
![]()
мми с последното ми гадже .. на първата само по устните някви такива детски лигавщини ..а на втората ни беше първата с език ..
![]()
С новия ..за сега само първа среща е имало .. и е нямало никакви целувки ..
![]()
ами на 2-рата е то не беше среща и аз нз какво беше![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
на втората,ама не беше точно среща![]()
преди да тръгнем,не мога да го обясня с думи![]()
![]()
На вторатаТой ме насили!!!
Ма то не беше среща, ми се прибирахме от подобието на дискотека
и той беше пийнал и беше лигав и такам
![]()
еlsy![]()
на първата![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
на първата, и като почнахме направо си вкара езика в гърлото ми![]()
![]()
<N>
Емми .. преди малко .. на вторатааа .. първото впечатление беше, че се целува добре, но странно ..
![]()
иначее .. хаха .. амми аз нещо си плямпотех /as always../ ии го погледнах, а той се беше загледал в мен ии така .. ((:
още съм в тръпката ..това се случи преди половин час ..
![]()
яхахахха всеки е лесен след 3 водкиПървоначално написано от KillSwitchEngage
П.С. Не казвам че е Алкохоличка