- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На коя среща?
3-та![]()
беше.тъмно-изпращаше.ме.и.аз.не.исках.м ного.и.се.дърпах.ама.реших.4 .ще.е.много.ядосан.после.и.г о.целунах.леко![]()
I can't stop myself from loving you <3
Някой може ли да ме научи да се целувам щото не мога ?![]()
![]()
на първата.
Със сегашния на 2рата.....![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Вие "ходите", обаче не сте се целували?!Първоначално написано от slun4ice
![]()
"Първата" ни целувка не беше точно на среща. Просто моментът си дойде, но беееше.... неееееееевероятно хубаво. Начинът, по който той се опитваше да ме 'примами', да ме 'свали', да направи първата крачка, без да го отблъсна, цялото му пелтечене и обърканите му изречения. Беше просто невероятно.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
на първата срещта сам си осещтам точно кога е момента за целувка![]()
хмм на 1вата.. ама точно на първата.. запознаха ни родителите дефакто като 2мата отидохме на разходка из квартала и тои мена следващия ден му казах че не искам да си имаме нищо общо и го отрязах по възможно наи гадния начин ... както и да е 2 дена по късно тръгнахме ... ии дефакто... от тогава ходим вече 5 месеца и нещо ..
ужасно съм щастлива въпреки че много го базикам че е избързал толкова много.. тои обяснява бързоста си с това че просто още като мее е видял е искал нещо повече от мен освен приятелство... кофти че няммаме този период където се сваляте .. гледате се .. питаш се "абе дали ме харесва.. " не нямаше нищо такова
![]()
![]()