- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сметката ?
По принцип той плаща,ноо понякога ми става неудобно и просто аз плащамАа с един бивш..излизаме на втора среща-трета..нещо такова..пихме квото пихме,накрая си извади 1,50 за неговата кола и чиста му работа
![]()
![]()
![]()
Има ги сякви,но някои са темерути и в икономията си прекаляват..Иначе..и двамата могат да плащат сметката
![]()
ние си я делим по равно
Зависи. Попринцип не отдаваме голямо значение на това.
Когато например аз го карам да идем до някое теен заведение (в града са на мода в момента) аз плащам. Когато той иска да идем например на кафе, той плаща. Който покани - този дава парите накрая
Така и за двама ни е удобно...
Винаги той естествено![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
на мен не ми е гадно няки друг да плаща... но предпочитам аз да плащам дори и да не е приятелят ми пак аз искам да плащам,vupros na izbor :P :P
За целия си живот съм позволявала само на едно момче да ме черпи 2 пъти (единия път едно кафе,а втория една бира) и то съвсем случайно стана,защото не усетих кога е платил сметката!!!
Иначе НИКОГА не позволявам на момче да ми плаща сметката!!!Под достойнството ми е просто!!!По-скоро бих платила аз сметката,от колкото да оставя момчето да платиВ крайна сметка си имам принципи,на които държа!!!
в момента нямам..ама никога не ме е оставял аз да плащам където и да сме, а после като му кажа, че не може така винаги, той ми казва на базик споко ще ти дам шанс да се реваншираш по друг начин![]()
![]()
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Един въпрос.
За какво е гаджето ви - за да има кой да ви плаща сметката или за да има с кой да ходите по кафета?
Аз съм същата.Ако той плати сметката се едно няям пари или съм тръгнала с него само за сметка...Първоначално написано от nejnaDROGA
Хем боли, хем сърби...неудобно им било, аре бегай от тука...Иначе нямате право да плащате сметка.
Емиии той ест..ако некой ме остай да му платя сметката-ае кой от къде е!
Таая икономическа криза удари и мене тей че секи са опрая, си плаща сам сметките........
Има неписани правила, а едно от тях е именно момчето да плати сметката нищо че тя може да спори...всички знаем че няма угодия за някои момичета.Ще вземат да ти кажат "Нека аз я платя" а после ше разправят на приятелките "...и той ме остави да платя сметката" и те "Ах, простак!"....
Значииии до сега все съм ходила с някви дебили дет само тяхното си плащат![]()
Ааа в момента .. момчето с което съм не ми дава и да говорим за това кой да плаща![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Той
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Той я плаща...На два-три пъти се е случвало аз да я плащам
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
d0 sega sam0 vedNuj sum plashtala..no beshe mn0go stranno..ne mi haresa os0beno..![]()
![]()
![]()
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry...Show life that you have a thousand reasons to smile... (:
+1Първоначално написано от InnchetO
![]()
Наистина момчетата не са задължени да плащат сметката, макар и да трябва да бъдат кавалери. Но защо ще очакваме момчетата да ни плащат? Все пак не бива ние, момичетата, да мислим, че като гаджето ни си пръска парите за нас, то това трябва да означава, че ни харесва повече? Също така не бива да им го натякваме. Как мислите, че се чувства той, когато момиче изисква от него да му плаща киното, вечерята, обяда... Може и да смята, че го използвате. Момичетата нищо не дължим на момчетата, но те също нищо не ни дължат. Връзката ни с момче трябва да е и като приятелство. Вместо да очаквате гаджето ви да плаща всичко, защо просто не си разделяте сметките. Например той плаща веднъж, а вие - следващия път или както решите че ви е изгодно. Не би трябвало да очаквате нещо от някого, без вие да дадете нещо в замяна.Първоначално написано от blood_dodo
Може някои от вас да не са доволни от този коментар, но той не е критика.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
в началото на връзката ни тои си плащаше неговото аз моето... сега... тои плаща но понякога ми става неудобно и го черпя аз..гледам да е равномерно уж ама.. повечето случаи тои плаща ..
![]()
ponqkoga az,ponqkoga toi,nqma zna4enie,kakto doide![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Мене ми е много неудобно като всеки път ми я плаща ама ... карат ми се като извадя пари ..![]()