.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата

1/4 финали за купата

Вихрен - Левски, ЦEЦА- Пирин, Несебър - Литекс и Ботев (Криводол) - Миньор.

Левски - МиньорО полуфинал
    ЦЕЦА - Латекс другия

Левски - цеца .. най-сладко ще е на финала

вие как мислите ?

Град
    Столицата
    брат, то толкова тъпо е измислен тоя жребии, че... сега със Сливен имахме домакинство, но в следващите 2 години сигурно няма да имаме.. иначе тая година на финала сме със свинете за ..16..17...18..

Повече от фен
    Са миньоро бие криводолци,после чакаме говедата в перник и на финал с цска-то,резултата няма значение,после чорбетата стават шампиони и миньоро у Уефа Дай боже

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    чума да ви прати на целиО град...
    У адО да гОриш дано,говедо софийско

Усещам как феновете на ФК Евроидиот(Подуяне) за втори път тая година ще поемат големия Вихренски сап, затова и толкова много мучат на умряло

Иначе купата ще я вземе или ЦСКА, в по-лошия случай Литекс, а ще се радвам и ако Миньор я спечелят, със сигурност ако Миньор играе в евротурнирите, ще се представи хиляда пъти по-добре от подуянските нещастници, които и вицешампиона на Лихтенщайн не могат да отстранят

Град
    Столицата
    О извинявай, но защо вашият "велик" отбор не размаза "подуянските нещастници", като сме толкова зле? Поне да ни бяхте смачкали с 3,4,5, за да ми говориш колко сме зле
    И плюс това БАТЕ се оказаха добър отбор.. Ювентус едва се измъкнаха от загубата срещу тях, Зенит също - 1;1 насред Петербург
    Искам да те попитам според тебе дали вашето отборче можеше да поведе 2:0 на Ювентус, дали можеха да завършат като гости 1:1 с шампиона на УЕФА Не казвам, че Левски щяха да са по-добре, но в момента и двата отбора са един дол дренки
    И ако вие бяхте по-добри от нас дали щеше да завърши Х мача ?

Тия от Криводол не заслужават да се нарекат футболен отбор!!!

Нашето "отборче" е побеждавало Ювентус с 80% юношески футболисти в състава си и то преди 10-тина години само, когато Ювентус пак беше класа в Европа... И сега съм сигурен, че можем да им направим хикс. А това същото "отборче" ЦСКА победи европейския шампион Ливърпул на собствения му стадион с 1:0, това вие говедата кога ще го постигнете, 3000 година дали ще успеете да победите в един мач настоящ европейски клубен шампион? Абсолютно се съмнявам... Така че ЦСКА дори и слаб умее да се представя доста по-добре от вас в Европа, просто традиции, какво да се прави. Вие пък никога не сте имали такива в Европа, а само частични и временни успехи.

ПП. Всъщност единствено в мачовете си срещу нас сте показвали по-голямо постоянство, защото за вас мача с ЦСКА е мача на живота ви, по-важен от шампионската титла, купата на България и евротурнирите, взети заедно. Ние пък винаги сме се целили в по-високи цели.

А иначе тази година откровено ви изтървахме. Само Здравко Лазаров изпусна поне 2 чисти гола, Данчо Тодоров още един, така че ако логиката беше възтържествувала, със сигурност победата щеше да е за ЦСКА, но както обикновено огромния ви късмет ви спаси от загуба.

Цитирай Първоначално написано от gbemXXVIII
    Аз па искам Криводол да вдигне купата
    Нема такава пародия!

Град
    Столицата
    не ми говори за преди 100 години, не ми говори,че сте били ливърпул - класирахте ли се - не !? ако ливърпул не се бяха 100% класирали мислиш ли, че щяхта да ги биете ? мислиш ли, че сега с тоя отбор, с който не можете да биете мездра, ше биете Юве ?

а като говориш за логиката и за пропуските си срещу нас .. защо не споменеш и в първия си коментар за "издънката" колко положения ние изпуснахме срещу БАТЕ, ЖИЛИНА? като говориме за положения кажи кой мачкаше в четирите мача - 2та с БАте и 2та с Жилина? колко положения имахме ние колко те? в тия мачове мн слаба резултатност направихме, докато и БАТЕ и Жилина с по една атака - 1 гол .. 100% ефективност... така че не ми говори само за късмет и логика при мачкане на съперника

Все пак, че изпуснахте положения изпуснахте, но минутите след гола на Гонзо ние колко изпуснахме? Абсолютно равностоен мач - Х от всякъде си беше
    Този който не пада, не се изправя.

Град
    Синя София!
    [quote="kristo"] Всъщност единствено в мачовете си срещу нас сте показвали по-голямо постоянство, защото за вас мача с ЦСКА е мача на живота ви, по-важен от шампионската титла, купата на България и евротурнирите, взети заедно. Ние пък винаги сме се целили в по-високи цели. [quote]
    О да, извинявай, основният рефрен на нашата агитка е к_у_р за цска, прав си.

ква е тая цензура
    путка п_у_т_к_а
    педераст п_е_д_е_р_а_с_т
    турция
    перник
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Са миньоро бие криводолци,после чакаме говедата в перник и на финал с цска-то,резултата няма значение,после чорбетата стават шампиони и миньоро у Уефа Дай боже
    Хахаха пиши си пиши си.Дори няма да се учудя ако Ботев ви бият.Иначе стискам палци и за Пирин макар,че ми изглежда фантастично да победят Цска.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Хахаха пиши си пиши си.Дори няма да се учудя ако Ботев ви бият.Иначе стискам палци и за Пирин макар,че ми изглежда фантастично да победят Цска.
    Пич когато мача е в Перник,мачовете ни и с левски,и цска се превръщат в дербита.Така че нищо не се знае.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    вихрен - левски 0-1
    цска - пирин 2-0
    несебър - литекс 0-3
    криводол- миньор 1-2

[quote="krisscho"][quote="kristo"] Всъщност единствено в мачовете си срещу нас сте показвали по-голямо постоянство, защото за вас мача с ЦСКА е мача на живота ви, по-важен от шампионската титла, купата на България и евротурнирите, взети заедно. Ние пък винаги сме се целили в по-високи цели.
    О да, извинявай, основният рефрен на нашата агитка е к_у_р за цска, прав си.

ква е тая цензура
    п***а п_у_т_к_а
    гей п_е_д_е_р_а_с_т
    турция
    перник
    Естествено, пилешкия мозък на мнозинството от феновете на ФК Подуяне стига само колкото да мислите псувни, то вие друго не можете и да правите... За вас омразата над ЦСКА стой над любовта ви към Лефски, какво да се прави жалки комплексарчета както винаги

Цитирай Първоначално написано от smeshnik
    не ми говори за преди 100 години, не ми говори,че сте били ливърпул - класирахте ли се - не !? ако ливърпул не се бяха 100% класирали мислиш ли, че щяхта да ги биете ? мислиш ли, че сега с тоя отбор, с който не можете да биете мездра, ше биете Юве ?

а като говориш за логиката и за пропуските си срещу нас .. защо не споменеш и в първия си коментар за "издънката" колко положения ние изпуснахме срещу БАТЕ, ЖИЛИНА? като говориме за положения кажи кой мачкаше в четирите мача - 2та с БАте и 2та с Жилина? колко положения имахме ние колко те? в тия мачове мн слаба резултатност направихме, докато и БАТЕ и Жилина с по една атака - 1 гол .. 100% ефективност... така че не ми говори само за късмет и логика при мачкане на съперника

Все пак, че изпуснахте положения изпуснахте, но минутите след гола на Гонзо ние колко изпуснахме? Абсолютно равностоен мач - Х от всякъде си беше
    Не ти говоря за неща отпреди 100 години, а отпреди няколко, защото победата ни над Еврошампиона тогава Ливърул беше съвсем скоро. И какво като не сме ги отстранили, самият факт, че ги победихме на "Анфийлд" е един грандиозен успех, който вие не можете да постигнете. Спомни си само преди това как Ливърпул ви прегазиха за Купата на УЕФА с 2:0 и 4:2 и това в година, в която не бяха нищо особено като класа, но ви напълниха кошницата! Ако бяхте наистина евробоец както се правите, щяхте поне втория мач да ги биете 1:0 или 2:1 или поне равен да направите, за да покажете, че имате класа да играете срещу грандове, ама очевидно нямате такава. Видяхме и какъв зверски пердах ядохте в групите на Шампионската лига, там където БАТЕ, Олборг и Анортозис, също дебютанти като вас в нея спечелиха сумати точки и то срещу отбори като Юве, Вердер, Ман Юнайтед, Виляреал, Селтик и т. н. нещо което пак е непосилно за вас.
    Иначе не споря, че изтървахте БАТЕ и Жилина, но това не ви служи за никакво оправдание. Да създадеш 20 чисти положения и да се оправдаваш само с късмет, че не си реализирал нито едно от тях, айде моля, смешно е, очевидно става дума и за липса на класа, на способност да вкарваш създадените положения, на слаби нападатели. Това не е като да вкарваш голове с лакти на Славия, Пирин и т. н. в родната "А" група, както прави Гонзо.

Град
    Столицата
    неее , те биха ливърпул - това е по-добре от това да се класираш за някой евротурнир и следващите 20 години няма да спрат да го повтарят
    Този който не пада, не се изправя.

Град
    Синя София!
    Отбора на народа яде пердах в едни групи, в които комунистите никога няма да влязат.
    А какво ли пък значат 14 мача в Европа срещу някакви си анонимници като Оксер, Олимпик Марсилия, цска Москва и Шалке...
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

На кои точно викаш комунисти, на собствения си отбор, които беше 20 години отбора на Цола Драгойчева и 25 години отбора на милицията и Държавна сигурност ли? И който днеска се управлява от съветски евреин-болшевик и закононарушител(Чорни), бивш комсомолски секретар(Патков), а в управата си има още цели 2 ченгета(Баждеков и Агент Николай- Георги Марков)... Така че замисли се кои наричаш комунисти, че май излиза вие да сте най-големите и предани и до ден днешен на комунягите...

Победата на Еврошампиона Ливърпул с 8 титиляри в състава му и само 3 резерви със сигурност струва много повече от отстраняването на някакви си летящи магеренца (Киево) и това да изядеш една гора бой в Шампионската лига...

ПП. Вие сте най-слабия отбор в цялата история на групите на Шампионската лига без нито една точка и само с един отбелязал гол, както се казва кръгли аутсайдери... БАТЕ, Анортозис и Олборг са Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид сравнени с вас в този турнир...

"kristo"
    Пак ли се правиш на професор...???

Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    "kristo"
    Да, разликата между мен и теб е, че аз съм човек с образование- вишист-магистър, а ти си някакво зомбирано и просто футболно фенче, какво да се прави

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    "kristo"
    Да, разликата между мен и теб е, че аз съм човек с образование- вишист-магистър, а ти си някакво зомбирано и просто футболно фенче, какво да се прави
    Направо се прекланям пред прасешкия ти интелект...

Всъщност, най-големите прасета сте точно подуянските зомбита...
    И като си спомня обидата "прасе" и "свиня" е била използвана от турците-мюсюлмани спрямо нас, православните Християни, затова си правя извода, че си поредното турче или цигане от агитката на ФК Подуяне

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Всъщност, най-големите прасета сте точно подуянските зомбита...
    И като си спомня обидата "прасе" и "свиня" е била използвана от турците-мюсюлмани спрямо нас, православните Християни, затова си правя извода, че си поредното турче или цигане от агитката на ФК Подуяне
    Обаче ако не съм турчин или циганин тогава какво праим бе тъп селски философе...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си