- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тече ми кръв...
Моля ви помогнете ми!Вчера правих секс,отвориха ме,текна малко кръв,но и през нощта е текло още!И днес още тече![]()
![]()
.Не ме боли отвътре в смисъл че едва ли имам вътрешно разкъсване но нормално ли е да тече толкова много???Той каза че съм доста тясна но ме болеше малко...А и пениса му не е много голям...Искам да отида на гинеколог но днес сме събота и няма лични лекари и трябва да чакам до понеделник,а до тогава ще се побърка
![]()
![]()
I LoVe YoU,BeCaUsE YoU aRe JuSt PeRfEcT FoR Me!!!
напълно нормално си е![]()
Forever inlove ...
Нормално е. А сигурна ли си, че не ти е и дошло?!![]()
Нормално е на мен ми тека първите 2 дена така.Спок няма страшно!!!![]()
Познавам няколко момичета, които след първия им път веднага им е дошъл цикъла. Та може да е от това.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Няма страшно - не се притеснявай - нормално е. Изчакай спокойно до понеделник и пак върви на лекар - за твое успокоение
Ами почти съм убедена,че не е менструация,защото по принцип трябваше да ми дойде на 25.12....Пък и не ме болят гърдите.........в смисъл-нямам никакви "симптоми" че това е цикъл....Много съм уплашена...Не ме е страх да ида на гинеколог но ме е страх да не се укаже нещо сериозно.Надявам се до утре да спре...Но все пак ви благодаря-малко или много ме успокоихтелллАко имате още мнения-пишете моляяя![]()
![]()
I LoVe YoU,BeCaUsE YoU aRe JuSt PeRfEcT FoR Me!!!
Не се притеснявай, и на тези моите приятелки не трябваше да им идва тогава, но така се получи.Първоначално написано от bloodydoll
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
kogato pravihme sex s biv6ata mi priqtelka za purvi put i na neq i te4e kruv nqkolko dni pored no po malko.nqma stra6no vsi4ko 6e otmine.predpolagam i te pobi no e vremeto.ne se bezpokoi 6te se opravi6 problema ti ne e ze lekar![]()
и аз бях така 1-вия път само че при мен не ме боля и не ми тече кръв веднага обаче на следващия ден ми течеше се едно цикъла ми е дошъл а беше рано и после след 4-5 дена спря скойно![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
КАк може беПървоначално написано от mettalium
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата мисля,че е нормално на една приятелка също така й стана,така че спокойно![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
е нали си блъъдидол как няма да ти течеПървоначално написано от bloodydoll
по темата ми нормално е мен като ме отвориха ми тече около 1 ден но не беше цикъл
Simple Plan FOREVER
Nestea
Няма нищо ,аз съм вампир и се нуждая от доста голямо количество кръв ,давайте я насамПървоначално написано от anonimnaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хехех била тясна ама иначе пениса му не бил много голям... оправяите се. Що не прави секс в неделя и понеделник да ходиш на доктор![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Имам малко излишна кръв.. искаш лиПървоначално написано от mettalium
ама да знаеш че е синя
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Спокойно нормално е![]()
napalno normalno e ne se pritesnqvai
Мойта пък е бяла. Ше му дам цяла вечер да я смуче.Първоначално написано от mirkisss
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Брей! Пък на мен въобще не ми тече кръв, нито малко нито много, нищичко...
На мен и една капка не ми текна. Ама щом толкова много хора казват 'нормално е' ,значи 'нормално'![]()