- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана ?! ;(
Първоначално написано от 48700200
Кво стана като тръгнахме и ето скъсахме на 10 ден... Не сме се видяли от 3-4 дена тя все работа имаше и снощи бяхме заедно и цяла вечер една думичка не ми е казала и после никво желание не ми показваше че иска да е с мене.. Накрая тая сутрин и пиша случайно да не би да съм невидим за тебе...и тя не си.. ама мисля че трябва да приключим с това просто не мога..Стана точно както си мислех развалихме си приятелството само... Кофти положение,но какво да се прави..Поне няма да има кой да ми звъни от 00;00 до 01;00 ще мога да спя и безплатните ми минути ще си останат...
еми ..понякога и така се случва! Жалко за разваленото приятелство
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мдам, наистина е много жалко за разваленото приятелство, но живота е такъв.....Кофти, но факт!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ще го преживееш!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ще имаш и други такива раздели - свиквай. Жалко, че с първия път имаш такъв скорошен провал.
^^Наистина,това няма да ти е първата,нитo пък последната раздяла,така че освен да свикваш,нищо друго не ти остава![]()
След момиче и автобус не се бяга, винаги идва следващ разберете го!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Сам си каза... важното е, че сега ще се наспиш и ще ти останат безплатните минутиИзглежда не е била за тебе
![]()
еlsy![]()
и тва ми било мъж... дръж се мъжки путko![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.