- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стойностен филм!!!
Знам, че темата не е в правилният раздел, имам причина за това, но ако все пак модераторът сметне да я премести, добре
Кажете някой наистина хубав и стойностен филм! Не мога да кажа, че съм маниачка на тема филми, но съм изгледала доста и повече от 70% са някакви пълни бози - некадърни актьори-идиоти или пък не е направен като хората. За жанр нямам претенции, но ако се сещате някой исторически/мистериозен, важното е да има история и да въздейства по някакъв начин.Благодаря предварително
стОности филми не знам
Fall down seven times..
Stand up eight.
хахха, поне имах една грешка в заглавието..
21 gram С Бенисио дел Торо, Гейбриъл Бърн - много тежък.
Network (1975) - интересен.
Grumpy old madman
еми сега се сещам за Atonement,The Pursuit of Happyness ,Million Dollar Baby ,Good Will Hunting ,The Prestige,The Nanny Diaries..
всички тези филми без The Prestige са малко тежки(поне за мен)но аз много ги харесвам.Мога да кажа че са стойностни филми.
Е,не съм на сто процента сигурна че ще ти харесат,но..
The Prestige съм го гледала.
Пуснах да се теглят всички, без Нани- струва ми се доста сладникав..Струва ми се, че 21 grams ще ми хареса...
На мен много голямо влияние ми оказа филмът Reign Over Me. Просто невероятен филм.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Requiem for a dream s у4астието на Jared Leto.Според мен този филм е наистина много стойностен и си заслужава да гледа6 =]![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Klass
belly ma ne dvoikata mi parvata 4ast ot 1998
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Shawshenk redemptation
Klass
Boys don't cry
My girl
Gabriel
8 mile
Felon
И няколко не чак толкова силни,но пак хубави:
Biker boyZ
Never back down
Beyond the ring
+Някой от филмите,които SofiqRegularCunt написа![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
My sassy girl
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Абсолютно! Пропадане е ВЕЛИК филм!!! (falling down)Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Аз отдавна съм го гледал.. До сега съм го гледал няколко пъти, което за първи път се случва, защото е наистина стойностен.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Сега го дръпнах пак и ще го гледам пак.. Може да намеря нещо, което преди това не съм видял.. : )
Klass също е велик.
абе повече от приятно е (10x 2 elisha)Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Надявам се под патка да нямаш предвид мен, защото да не си оставаме с лоши чувства ся, Коледа е![]()
Иначе под стойностен аз разбирам нещо велико, което да те накара да се замислиш защо живееш и кое трябва да цениш и пазиш. Под велико нямам предвид някви супер ефекти, страшни актриси, прескачане на коли с 200 км/ч, бой на поразия и такива. Търся нещо по-различно, заради което си струва да живееш, за да го видиш (абе малко се отнесох тук и преучеличих, ама мисля, че схвана горе-долу). Примерно ЗА МЕН велики филми са Братя по оръжие, Амадеус, The Boondock Saints.. има и други, но в момента не мога да се сетя.. търся филми, които отразяват реални случили се събития (или случващи се) или личности.. .![]()
тоя дали във всеки филм не играе изротик ;DПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Моля ?!
тук добре танцуват
http://www.youtube.com/watch?v=5lWsIt8ApoY
стойност !
Моля ?!
чакаме rocknrolla да го видим![]()