.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Проблем с Езика !!!?

аами значи езика ми е накъв бял , отстрани ми некав нарязан и като ям нещо студено или кисело супер много ме боли некво щипе бати гадната работа.. някой да знае кво е ? нещо да каже

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Преяждане с чораве...
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Град
    Перник
    Имаш,някакъв проблем.Не мога да ти кажа какъв,тъй като не съм лекар.По-принцип промяната цвета на езика или пък пожълтяване на очите или такива странни видими промени,значи,че имаш някакъв проблем или болест.Препоръчвам ти да отидеш на лекар.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

олее ма некво опасно ли е шото като казах на мама и тя ми каза че може да се разболявам ( такова настинка нещо) такова ли нещо или нещо сериозно

mii nz..to4no she bte izlaja na bashta mi edin fr mu beshe "narqzan" ezika i az g0 pitah ot kf0 e i toi mi kaza 4e go ima ot malak i ne6y ot toplinata li n6 e tak0a sa mu kazali

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем с Езика !!!?

Цитирай Първоначално написано от lilqna323
    аами значи езика ми е накъв бял , отстрани ми некав нарязан и като ям нещо студено или кисело супер много ме боли некво щипе бати гадната работа.. някой да знае кво е ? нещо да каже
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    абе щом майка ти ти е казала,че не е сериозно -> don't worry успокой се тогава
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    абе щом майка ти ти е казала,че не е сериозно -> don't worry успокой се тогава
    глупости !!! ами , ако не е вярно . А вероятно тя не е лекар ! отиди да те прегледат
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Град
    Перник
    Признак е за грип,или по тежка болест..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

еми момиче на 16 години сам хмм еми благодаря ви все пак че поне казахте и вашето мнение ще отида да лекар ако не ми мине скоро

Az kato se razbolqvam mi pobelqva ezika

Град
    София
    Не може ли да е просто от по-здрави прехапвания и самия език да стои като на рани !?

П.П. Стига с тия "може да е сериозно", "разболяваш се" и тем подобни измишльотини.
    Don't tell me what I can or can't do !

Това сигурно е от грип или настинка често се появяват рани и побелява езика. Ще ти мине.

пий повече течности

I az sum go imala minava spox xD
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си