.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Шанс

Шанс

Наистина ли шанса да забременееш няколко дена след като ти е свършил цикъла е 0% ? Напълно безопасно ли е да правиш секс без презерватив тогава? Каква е вероятността овулацията ти да настъпи тогава?

Мерси за отговорите предварително

Огромна особено в пубертета, никога не можеш да бъдеш абсолюто сигурна кога ти е овулацията, при това сперматозоидите могат да живеят до 72 часа и да са в позиция на изчакване. Не си играйте с огъня, за да не се опарите.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Вероятноста чак да е 0% не.. ама е минимална!А и има други начини за предпазване и пак да си го правите без презерватив!Обулацията поринцип настъпва 10-15 дни след края на цикъла ти!

Шанса да забременееш е 0% само ако нямаш яйчници или ако партньора ти си е правил операция за премахване на жлезите, образуващи сперматозоидите.

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Вероятноста чак да е 0% не.. ама е минимална!А и има други начини за предпазване и пак да си го правите без презерватив!Обулацията поринцип настъпва 10-15 дни след края на цикъла ти!
    Овулацията е обикновенно 14 дни назад броени от следващата дата на цикъла.. обикновено е прието, че ти идва на 28 дена, което прави по принцип, че овулацията е точно на средата. 28 дена се броят от първия ден на менструацията(може да варират м/у 28 и 32 дни)

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Овулацията е обикновенно 14 дни назад броени от следващата дата на цикъла.. обикновено е прието, че ти идва на 28 дена, което прави по принцип, че овулацията е точно на средата. 28 дена се броят от първия ден на менструацията(може да варират м/у 28 и 32 дни)
    аз пък знам че е от края но няма значение

много мога да ти кажа по темата, защото много съм се интересувала и на времето и преди да забременея.

оф, вместо да си правите интересни опити, си ползвайте презЪрвЪтиФ...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не е 0% шанса.Една позната на майка ми точно така е била забременяла.Не разбирам защо не си ползвате презерватив?

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Питам защото вчера правихме секс с приятеля ми и презерватива се скъса, но го видяхме когато той си извади члена, за да свърши и се чудя дали да пия хапче. Знам че има малка вероятност, но може от предеякуонната течност да е изтекла в мен и се чудя какво да правя

Вие как мислите, да пия ли хапче?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    tva sa nekvi mitove.moje da se zabremenee po vsqko vreme kolkoto i neveroqtno da zvu4i

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Свърши ли в теб? Ако е свършил-пий хапче. Ако не е-не е нужно.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Свърши ли в теб? Ако е свършил-пий хапче. Ако не е-не е нужно.
    Не е свършил. Правихме секс и той си го извади от мен, когато щеше да свършва, но се притеснявам да не е изтекла предеякуонна течност

Цикъла ми свърши преди 2-3 дена и си мисля, че едва ли съм в овулация, но не знам..

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    tva sa nekvi mitove.moje da se zabremenee po vsqko vreme kolkoto i neveroqtno da zvu4i
    Точно.. Има опастност да забременееш дори като си в цикъл
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Огромна особено в пубертета, никога не можеш да бъдеш абсолюто сигурна кога ти е овулацията, при това сперматозоидите могат да живеят до 72 часа и да са в позиция на изчакване. Не си играйте с огъня, за да не се опарите.
    +1

Това не отговаря много на въпроса ми. Всички тези неща ги знам и все пак се чудя дали да пия хапче, поне имам време още

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от 5e5cuTy
    Това не отговаря много на въпроса ми. Всички тези неща ги знам и все пак се чудя дали да пия хапче, поне имам време още
    Пий..!! Веднага..
    ама ако ти се става МамА недей
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Град
    Дълбините на канала :D

Ако още някой има мнение моля да казва, защото съм доста притеснена

Да беше си задала въпроса на веднъж, а не да ни го поднасяш на порции, можеше да получиш по рано мнение... Та за да не трепериш от страх едно хапче няма да ти навреди да вземеш, шанс винаги има и за това няма как да те успокоим... Е Весна и с противозачатъчни и без да са свършвали в нея забременя... Направи си сама изводите

Да беше си задала въпроса на веднъж, а не да ни го поднасяш на порции, можеше да получиш по рано мнение... Та за да не трепериш от страх едно хапче няма да ти навреди да вземеш, шанс винаги има и за това няма как да те успокоим... Е Весна и с противозачатъчни и без да са свършвали в нея забременя... Направи си сама изводите
    Мерси за отговора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си