- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупето..
Хай,олл :P
Ам преди дни обсъждахме с един френд..относно задните части..
Таа според вас..една нормална двойка..правят си секс,всичко е точно..ноо момичето примерно..дупето й не е стегнато..не е голямо,но не е стегнато..та според моя френд това не е кой знае какъв проблем.Вие как мислите?![]()
няма проблем даже е готино![]()
![]()
![]()
sex bira i pari e tva e givota
ти сама казваш да не е голямо ..просто не стегнато .. къде може да е проблема![]()
Ами реших да питам,тъй като от доста момчета съм чувала не добри коментари от типа на : ''Аа сланина..'' или ''Кво ше ми се тресе там''и куп подобни простотий..
тва не се ли отнася за тия с големите гъзове ?!Първоначално написано от CfEtii
![]()
![]()
Четох в едно списание (автора беше мъж) че мъжете не забелязвали такива неща като целулит и тук там някоя любовна дръжка.
Не знам колко е вярно де....
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
vqrno e da.pone pri men e taka.ako mi haresa momi4eto o6te pove4e ako imam 4ustva kum neq buv6te ne e problem za menПървоначално написано от scoobydors
![]()
Ей, сочното дупе си е хубава работа!
Хич не ви искаме като скелети!Нали трябва да има какво да се стисне![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
e туфа ме разбиПървоначално написано от mitternacht
аЗ съм момиче и незнам к0е е по привлекателну .. ама чесно казано ми е фсе 1
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Трябва да се хванеш здраво някъде за да не паднеш от понито.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Абе кой избира какво дупе да има?Ако си с приятелката за обичта няа ти пука.Ама иначе мене ако питате не ми харесват скелети.Харесва ми нормално телосложение,а не някфо сп стегнато и малко-половин шепа.Ама аз все пак съм момиче.Момчетата може др да мислят.
Честно казано ми е все едно какво е. По принцип не обичам големи задници (буквално). Но ако е както казваш малко дупе, но отпуснато няма да ми прави впечатление. Друг е въпроса, че с упражнения веднъж на ден по 2 мин., стига да има желание, са достатъчни за стягане.
Don't tell me what I can or can't do !
Трябва да се личи че се пипа дупе а не някой крайник
Според мен това е добре![]()
Въпреки че съм момиче съм се замисляла и поне на мен хич не ми харесват големи или отпуснати дупета... ама изобщо, дори ме отблъскват. Предпочитам (не само дупето, а всичко по тялото) да е стегнато.Първоначално написано от SHEMKOV
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
+1 [y]Първоначално написано от PeshoSexa
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Първоначално написано от SugarFan
и според мен..не би трябвало да им представлява.. особен проблем![]()
Не мисля че има проблем... а на тоя дето не му изнася нали знаеш...да се изнесе сам!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами защо да е проблем... и още повече като имам чувства към момичето е още по-маловажно :P
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Повечето мъже приятели около мен предпочитат голямо и стегнато дупе пред малко и разплуто !
Стига бе хора... как ще е по-хубаво малко/средно разплуто дупе с целулит??
Това дори в повечето случаи подсказва колко е неактивно момичето. Кво му е секси-то?![]()
Хмм..като се замисля..ддз..според мен не би трябвало да е проблем.А и не показва неактивност според мен..аз съм горе-долу такъв случай с дупето ноо за 1 година от 90 на 60 килограма..оказва влияние..а и не само аз съм така сигурно де..ноо не може пък всички да са с перфектно извяни тела![]()
^ Fucking shit!!!
FREAK
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!