- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупето..
както и да го мислите - жена с отпуснато дупе не е секси ,няма манекенка,танциорка,фотомо дел или просто жена на показ с отпуснато дупе ,не е казано ,че трябва всички да са перфектни - просто трябва да се стремят към перфектното![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Първоначално написано от mitternacht
ем според мен това не е проблем
Perfect -->![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
хахахах редовно ако толкова редовно ти го казват не е на добреПървоначално написано от CfEtii
![]()
Samе shit... different way
ei hem iskate golemi gardi hem malko dype , ne razbrahte li 4e te varvqt v komplekt ... az li trqbva da vi pripomnqm merkite 90-60-90 zamislete se pone malko
az puk haresvam to4no obratnoto.haresvam malki gurdi i normalno dupe![]()
Vajnoto e da e skadko za celuvane.
Eating isn't cheating - Arnold
Миии няма да е особено приятно, някво
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По начало жените сме предразположени към натрупване на мазнини тамкакто и в областа на корема, аз нямам както и доста момичета и жени нямат, но мъжете да не се оплакват ако някоя жена има защото това си е чиста природа и така сме създадени, плюс това на мъжете са им къде,къде по отпуснати задниците даже и без целулит
.
Предполагам авторката е разбрала вече кво мислим за отпуснатия й задник.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Нормално си е![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
+1 Koi chetat ochite miПървоначално написано от hottie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
прекалено малкото и стегнато женско дупе е грозна картинка...
Важното е да е стегнато пък дали ще е малко или не ми е все тая ;Д
Малко или средно и стегнато.
Нито голямо, нито малко да са като бухти отпуснати...
Хоти, кой е говорил за малки и разплути? Такива са дупоетата след кат е отслабнало мимчето да речем..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮