- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я спе4еля?
Та зна4и има 1 моми4е по което адски много си падам от доста време насам....имаше разни намеци преди време ,но вси4ко отмина....сега тя си няма приятел...и искам аз да съм този ,с които ще тръгне...ала проблема е ,4е тя е в друго даскало...в разли4ни смени сме и няма как да се видим...наи-добрата и приятелка е в моя клас,и затова въпросното моми4е ни посещава поне 1 път в седмицата..ала когато доиде те винаги са 2-те и някак си не става да ида и да и каже какво ми е...Силно се надявам тя все още има 4увства към мен...ала си мисля 4е ако се забавя още малко ще пропилея и последният си шанс ...та искам да попитам дали според вас ще е добра идея ...за Свети Валентин да и подаря карти4ка ( тя така направи с мен преди около 1 година) или пък да и взема номера и да и пращам любовни Смс-и.... Но има още един проблем....аз не съм онзи ,които тя познава6е преди време...ще Ви помоля ако е възможно да се отнесете сериозно към темата ,защото наистина искам да я спе4еля.....Благодаря Ви предварително
Емиии искай и скайпа и се опитай някой път да я заговориш.Някои момичета обичат,когато момчетата са по-настоятелни(но не и досадни).Иии УСПЕХ!
жикееш във века на глобализацията!скайп,айсик ю,имейл,мобилен,други екстри :P
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Ами мини случайно покрай двете докат са едисикъде и заговори съученичката си. Заговори я на такава тема, че да може и оная мацка да добави нещо... Гледай да си избран, да не си запасан кат хайдук и да не миришеш на обор. Също и да не си много зализан в косата. Тогава ще направиш добро впечетление и тя сама може да поиска данни за теб от съученичката ти.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ами няма ли някакъв начин тая нейна най-добра приятелка да ти помогне![]()
nicolepcd
aм скаипа...като цяло идеята не ми допада...ама като нямам друга възможност ...а на другия пост....не съм от рапар4етата (wiggers) 4е да ходя като кошник...винаги мириша добре ( спазвам хигиена ) , а и не съм някои селска пръ4ка да слагам 1 туба гел на главата сиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
дано се получиПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
и просто преди двете да започнат да си говорят помоли момичето от тявоя клас замалко да ви остави насамеПървоначално написано от KillSwitchEngage
Aми ти кво си мислиш,че момичето ще те чака цял животЕпп едва ли..и до 14 февруари има цели 2 месеца.Направи нещо преди това..Като отиди дори и пред приятелката и ..говори с нея.Поискай и номера.Май теб те е срам поече т приятелката и кво ще си каже..
Идва коледа помисли с кво може да я зарадваш.
Успех![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да ти кажа никога не трябва да се притесняваш от хората около тебе както в случая с нейната приятелка. Ако толкова много я искаш отиваш и и споделяш. Няма нищо лошо дори и пред неината приятелка току виж и тя се влюби в тебе а? Успех и нищо не трябва да те спира.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
поискай и скайпа
имам и го ...цяло лято си писахме с 4асове....там зарибявки ...докато бяхме в едно даскало пак много се зарибявахме....ала аз така и не и предложих .....за което ужАсно съжалявамПървоначално написано от Lysit0
![]()
Идва Коледа..Мисля,че сега е момента да действаш....Не чакай до Св.Валентин...
Мисля,че и със смс-и ще е много романтичнои една среща след това
Ами като й имаш скайпа и цяло лято сте си писали.....започни пак да й пишеш. Потърси я да полафите малко и я покани да излезете.... Ти имаш всичко необходимо, а се моташ.... Струва ми се, че това твойто си е чист срам. За това вместо да чакаш Св. Валентин или незнам си там какво друго....вземи събери смелост и я потърси.
Айде и успех!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
добре картичка, ама до Свети Валентин може да си пропилееш шанса....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз разбрах до тука,че се познавате - е, перфектно.Хах.Пиши и отново по-често и ако се държи добре с теб а не ти се отяжда примерно - действай! ; ))
Stay up all night with the stars *