Та зна4и има 1 моми4е по което адски много си падам от доста време насам....имаше разни намеци преди време ,но вси4ко отмина....сега тя си няма приятел...и искам аз да съм този ,с които ще тръгне...ала проблема е ,4е тя е в друго даскало...в разли4ни смени сме и няма как да се видим...наи-добрата и приятелка е в моя клас,и затова въпросното моми4е ни посещава поне 1 път в седмицата..ала когато доиде те винаги са 2-те и някак си не става да ида и да и каже какво ми е... Силно се надявам тя все още има 4увства към мен...ала си мисля 4е ако се забавя още малко ще пропилея и последният си шанс ...та искам да попитам дали според вас ще е добра идея ...за Свети Валентин да и подаря карти4ка ( тя така направи с мен преди около 1 година) или пък да и взема номера и да и пращам любовни Смс-и.... Но има още един проблем....аз не съм онзи ,които тя познава6е преди време...ще Ви помоля ако е възможно да се отнесете сериозно към темата ,защото наистина искам да я спе4еля.....Благодаря Ви предварително