- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да подходя в случая с това момиче?
ЗНачи първо се извинявам ако повтарям темата защото знам че има доста подобни като моята но не можах да открия в търсачката.Та значи ситуацията е следната има някакво ново момиче в близост до района където живея.за около месец съм я виждал няколко пъти ,първия път когато я видях беше в един магазин с някаква възрастна жена сигурно е баба й.Но просто щом я видях забравих за всичко изключително много ми хареса не можех да сваля поглед от нея.После още 2-3 пъти я видях на улицата да върви с баба си и не мога да спра да мисля за нея последно я видях вчера вървеше сама много искам да я заговоря ама незнам как точно.Искам да не ме помисли за някакав досадник.Другото което знам е че като се пребира от центъра незнам може би от училище върви сигурно около 2 км пеша.Не съм я следил просто на спирката която слиза до района където живее е толкова някаде,мина ми като идея да взема колата да я заговоря нещо и да й предложа да я закарам до тях.Но не мисля че идеята ми се струва добра защото коя би се качила с непознат в колата му.Кажете как да постапя с какво да я заговоря,просто много искам да се запозная с нея и да и зема телефонния номер.До сега никога съм нямал такова голямо желание както сега да се запозная с такова момиче кажете как ще е най добре да постъпя?
В ада само дявола може да ти помогне!