Цитирай Първоначално написано от VaGaBoNTiN
Ta да драсна малко относно развитието на нещата по мойта тема.Значи точно един месец мина от както пуснах темата и видях момичето тези дни,исках да уцеля удобния момент д я заговоря но какво стана.Седеше права на една улица и говореше по телефона явно чакаше някой викам сигурно някоя нейна приятелка но уви след няколко минути дойде някакъкво пишлеме целунаха се и тръгнаха да вървят за ръка направо ми идваше да се гръмна.И вече незнам какво да правя пък тя не ми излиза от главата до сега съм нямал такъв случай моми4е да не ми излиза от главата толкова време при условие че съм я виждал 3-4 пъти за по 3-4 минути сега незнам какво да правя почвам да си мисля дали няма да мога да го разкарам от нея по някакъв начин тоя
Щом си има гадже това променя нещата ... Но все пак ако я заговориш няма да изгубиш нищо . така че не чакай специялна покана , а я заговори колкото се може по-скоро ... А това , че си има приятел няма да е чак толкова голям проблем , защото ти няма веднага да й предлагаш , а ще я опознаеш първо - не се знае , докато я опознаваш може да се раздели с другия Давай смело напред и не мисли за другия