- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте/сте правили секс?
Nqkoq mila devoika ot Sofia nqma li, che edin priatel e sus schupen prust na kraka, a iska da pravim orgiika v tqh![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Защо е нужно да правим секс с някой от форума ... аз не бих .Тъпо е ... освен ,ако гаджето ми не започне да пише в този форум ,тогава вече ще има човек от форума ,с когото съм спала![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Абсолютно категорично С НИКОИ !
All under heaven........
лол![]()
с никой за сега![]()
![]()
Няма да простя и на Mona_90
Би сексуален ли си?Преди малко искаше свирка от оня там къв беше x3eme ,сега и на мене нямало да простиПървоначално написано от klient
![]()
Първоначално написано от Mona_90
![]()
по темата , още не познавам никой![]()
аз не познавам никои![]()
щото ям хораПървоначално написано от SIC
![]()
aka6a_vamp след като ядеш хора ... по всеизвестната логика - не ядеш мъже :P
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
^Голем философ го раздаваш бе!
Така се предполага![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Господине,научно доказано е,не спорете!Първоначално написано от StayFly
ubuntuПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Опита сочи друго:колкото и да крещиш "хора,хора" на група момичета те не се обръщат в момента в който викнеш момичета ... привлякъл си вниманиетоПървоначално написано от aka6a_vamp
оо ми аз съм навитак на aka6a_vamp (както и половината форум...) ина4е има още няколко ама не ми се търсат имена![]()
с aka6a_vamp![]()
:P
![]()
моля темата ми да се заключи
много спам стана
Ми днес се регистрирах и никоя не познавам... иначе ето изискванията:
Да ни пий,да ни пуши,да ней по-ниска от мени,да ней па и много висока,да ней по-малка,или много дърта.Да йе от голям окръжен град,по възможност София.Да ней черна /ромка/,да ней и бяла /шведка/.Да ни слуша Чалга.Да ни слуша и Рап.Да харесва Кубинска музика,ма да не обича сериали.Да има кола,ама такава,че и тя да можи да я кара /за цвета после/.Да обича да ходи на : Балет - 1 път на месец.Кино - 3 до 5 пъти седмично.Открит театър - когато има.Опера от 2 до 3 пъти на месец.Да има компютър.Да можи да мейли по много.Да чати есемеси,и най важното да готви.Пире.Чисти.Да разхожда куче.Да кара колело,мотор,трактор,камио с ремарке и полуремарке /ТИР/,сърф и самолет.Да ней от БСП,ма да ней и от СДС.Да можи да носи на пари.Да е Принцеса /ама не Арабска/.Да е каратистка,кечистка,пианис тка ,масажистка.Да можи да гледа дица,кокошки,овци,пилци,доб ит ък и друга стока.Сига не се сещам за още друго,ама има.
Ако се намери такова Гадже...ИМА И НАГРАДА !!!
Аре махайте се !
Тва да не е панаир или концерт по желание ?!
п.п. Mite94613 скоро нема да имаш приятелка.![]()
^а така махайте се!Първоначално написано от ubuntu
![]()
нема значение,аз тех не ги искам![]()