- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте/сте правили секс?
Миме, миме .. разбиваш ги всичките , копелеПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Абе ей пантоф необразован...кво лъжеш и мажеш лайна тука?!Първоначално написано от JIVOTINKATA
Ауу разкри голямата ми тайна ужас...и кво от тва,някой ебе ли го,че съм яла банна...а и ти,JIVOTNOTO най-добре знаеш кво е мазничък банн!
П.П:Много добре знам,защо се заяждаш с мен,но аре няма да го казвам пред всички!Спирам съм спама,с теб нямаме кво да си кажем...
miss_indipendent или там както се пишеше Ивето huxahuxahuxahuxhuahuxa :d
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
трогната съмПървоначално написано от xplay
![]()
Със varnen4e и Alexandra93 , свястни момиченца изглеждат![]()
И изведнъж ти искачат 2 черни циганета ...Първоначално написано от beretta92sd
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
До scyLLa
Що пък циганета виж кви хубави момичета са) кой няма да иска да си легне с някоя от двете или и с двете
![]()
Пък вземат да научат нещо ново или ти да учиш нещо ново от тях може пък да са опитни в секса![]()
"Виж кви хубави момичета са" че от каде знаеш да не си спал с тях пък може и да са хубави ама така по снимката не се определя иначе аз бих спал само с Алекс ако изглежда като на снимкатаПървоначално написано от beretta92sd
Но нищо чудно да се запознаеш с няква и тя ти праща някви супер яки снимки и само се срещате и ти изкача некое негро ще има да палиш подметки не е истина ...![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
С Alexandra93,не бих и простил ако ми падне !!!
Сигурен съм, че ако познавам хората, с доста от тях ще имам желание да бъда, но това едва ли е възможно.
Големия писател Жоржи Амаду бе писал в една от книгите си "Човек не може да преспи с всички жени, но защо да не опита?"
До scyLLa
Е на снимките изглеждат хубавички) дано и на живо са такива
)
Alexandra93 ти откаде си![]()
със себе сииии![]()
Боби аз със себе си всеки ден правя секс пред огледалото хаха.Знаеш ли я новата формула за любов - трябват ти ТИ и едно огледало хах
ДО Alexandra93 и varnen4e
Хаха от каде знаете) да не стане обратното аз да ви стопя ваще .
Единствения начин да се разбере е да се пробва)
Александра ти от кой град си
s teb bix pravila![]()
и аз съм правила секс с форумец.но ще си замълча за кой става въпрос.
то повечето хора сигурно знаят.![]()
а с кого бих..мм не знам.ааааааа,знам,с metoman
![]()
Бих правил с:
mirkisss
PreciousDiamond
aka6a_vamp
Alexandra93