ZAshto pisha tova,zashtoto iskam da predpazq nqkoi hora ot nqkoi kofti posledici,ot sulzi,muka i t.n
Nai-golqmoto preduprejdenie e za momi4etata:ne pravete sex na tvurde ranna vuzrast!!!!
Na 15 godini sum i oshte purviqt put kogato prespah s mom4e izjivqh ujasa na veneri4eskata bolest!
Vnimanie:venericheskite bolesti ne sa ,za da krasqt u4ebnicite!
I taka prejivqh go tejko,zashtoto nikoga ne sum dopuskala,4e moje da mi se sluchi!
Vie dopuskaite!
Dobre znaete ,che moje da ima i drugi posledici:bremennost ,aborti!!!!te ne sa izmisleni,za da plashat teenagerite,koito pravqt sex!!!
Da predpolojim,che dotuk ne sum vi ubedila>reshili ste si da go naprtavite i tolkova. Samo se zamislite v kakvo se krie prichinata za vasheto reshenie:ao tova sa vashite priqteli,koito vi ubejdavat ,che ste zadrustena,shtom ne go pravite,ako e priqtelqt Vi,koito vi iznudva s izrechenieto:NAPRAVI GO<AKO ME OBICHASH!,ako sa vnusheniqta ot mediite....zamislete se:ne e li tova nachin za vas da se samoubedite ,che ste porasnali? Ami ako ne ste ,ako ne ste gotovi da poemete otgovornostta da imate polovi kontakti? ZAshtoto sexut e otgovornost!!!!!!
Dnes prochetoh v chata:nqkakvo 14 godishno momi4e pishe:SAMO SEX,ALKOHOL i NARKOTICI? Kakvo spored vas si misli tova momi4e? Dali si uma v deistvitelnost pnqtie ot tezi neshta???
Nie vsichki malko ili mnogo sme jertvi na vseobshtata manipulaciq! i tova ne sa prosto silni dumi!!!
SEXUT E OTGOVORNOST!GOTOVI LI STE DA Q POEMETE???ZNAETE LI KAKVI SA PSIHOLOGICHESKITE POSLEDICI OT PURVIQ PUT S NEPODHODQSHT PARTNIOR?
Ako vse pak tezi dumi ne sa vi razubedili i ste reshili da go napravite:molq vi izpolzvaite prezervativi na 100 procenrta,ne zabravqite che chesto se sluchva prezervativut da se skusa!!!!ako vse pak se sluchi,predpolagam che znaete za tabletkite za speshna kontracepciq Postinor Duo!!!
I nai -vajnoto:budete sigurni,che partniorut vi vi obicha i vie go obichate,za da ne se chuvstvate po-kusno upotrebeni iu tova da ne vi donese psihicheska travma!!!
P.P :govorq seriozno!
mojete da dadete nqkakuv komentar v znak na suglasie ili nesuglasie